Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Trzykrotnie dzisiaj próbowałem opłacić zamówienie, dwa razy przelewem przez payu, raz kartą kredytową, za każdym razem pobrało mi środki z konta/ karty, a towar nadal widnieje jako nieopłacony.
Prośba o weryfikację, czy nie macie jakiegoś problemu z obsługą płatności. No i oczywiście chciałbym odzyskać moje 3 x 1650 zł, które mi zniknęło z konta...
Grzegorz [edycja]
@Grzesiek777, ostatnie zamówienie na Twoim koncie jest z 11.03, więc upewnię się - czy jesteś pewien, że była to strona Allegro? Jeśli tak, to płatności, które nie przeszły, oczywiście zwracane są automatycznie.
Obecnie nie występują u nas żadne problemy z płatnościami, ale poproszę jeszcze o przyjrzenie się sprawie.
@julienail Ale @Grzesiek777 widzi towar jako nieopłacony. Gdyby to było oszustwo, to strona z "towarem" by już raczej znikła. No, chyba że kupował z innego konta po prostu 🐭
Hej, nie widzisz mojego dzisiejszego zamowienia, za ktore trzykrotnje zaplacilem, bo zamowienie nieoplacone w 20 minut wraca do sprzedazy. Zamowienie bylo przez Wasza strone, bo
bylo przez te 20 minut zablokowane i wyswietlalo komunikat o braku oplacenia.
@Grzesiek777 Podaj @julienail numer oferty albo link, będzie łatwiej sprawdzić o co kaman
@Grzesiek777, jasne, wolałam się po prostu upewnić. W każdym razie płatności do Ciebie wrócą.
@Grzesiek777, mój błąd - już widzę odrzucone płatności przy Twoich zamówieniach. Poprosiłam o zweryfikowanie sprawy. Dam Ci znać, gdy dostanę odpowiedź odnośnie do przyczyny odrzucania płatności.
@Grzesiek777, dostałam informację, że szybki przelew w ogóle nie został zainicjowany (więc może to być kwestia Twojego operatora płatności), natomiast w przypadku karty potwierdzenie przyszło, ale płatność została anulowana.
Tak, dwa przelewy robione przez payu wrocily, takze pieniadze musialy do nich dotrzec i zrobili zwrot. Natomiast transakcja zrobiona karta po prostu zniknela z wyciagu 🙂