Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak na allegro lokalnie zmienić swoje dane wysyłkowe?
w tym numer telefonu?
Mamy problem z wysyłką kupującego inpostem
końcowy status przesyłki
28 Paź 2024, 17:58 Zwrot do Nadawcy Przesyłka została doręczona do Nadawcy.
28 Paź 2024, 17:58 Przyjęta w Centrum Logistycznym
przesyłka wylądowała w magazynie przesyłek niedoręczonych bo poszła na paczkomat firmowy
w weekend
inpost mimo zgłoszenia nie wykonał ponownego doręczenia
i teraz odmawia nam doręczenia przesyłki
sprzedawca mimo powyższego wpisu też nie otrzymał przesyłki
impost domaga się od nas byśmy podali kod sms wysłany na numer stacjonarny telefonu
by nam odpłatnie dostarczyć przesyłkę - support inpostu to jacyś mocno decyzyjnie ograniczeni ludzie
bo wiadomości się tam zapętliły - ciągle odpowiadają to samo
@InPost @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
może ktoś decyzyjny bu ruszył ten temat? nie chcę sprzedającemu robić syfu o nic jak sprawę zawalił inpost
@RED wybacz "jak sprawę zawalił inpostę" Czy dobrze rozumiem zamówiłeś podając telefon stacjonarny, i pretensje że dostarczyli w sobotę ?
@kostas11 kupowałeś coś na lokalnie? spróbuj zmienić tam cokolwiek
tam nie da się zmienić żadnych danych
numer stacjonarny mamy podany jako jedyny na głównym allegro do kontaktu dla kupujących
i stąd al go importuje jak numer do sprzedaży
mam pretensje, że inpost włożył przesyłkę w piątek wieczorem z terminem odbioru 2 dni
w poniedziałek rano nie dało się odebrać przesyłki
mam pretensje, do inpostu, że używając ich narzędzi nie udało się przedłużyć lub ponowić odbioru przesyłki
mam pretensje, do inpostu, że mimo tłumaczeń kilka razy wysłał nam jakieś kody sms weryfikacyjne na telefon stacjonarny - nie wiem po kiego grzyba
a do siebie mam pretensje, że kupowałem na allegro lokalnie
Dzień dobry @RED ,
zgodnie z informacją w systemie dyspozycja zwrotu przesyłki jest już realizowana. Nasz BOK udzielił też odpowiedzi mailowo w tej sprawie.
W imieniu firmy InPost przepraszamy za wszelkie niedogodności.