anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

błąd płatności

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:88580989
#2 Obserwator

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ po dokonaniu płatności  w którym zabrano mi piniądze (płaciłam przez blik ) wróciłam na strone i byłam nadal na zakładce wybrania płatności , tak jakby na stronie allegro lokale nie załapało tej płatności , nie dostałam żadnego potwierdzenia  nie mam w zakładce żadnego wspomnienia o tym zakupie , sprzedawca mówi że u niego wyskakuje błąd . Nie wiem co teraz zrobić  nie mam wystarczająco piniędzy żeby ponowić zakup 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:88580989 podaj proszę link do oferty. 

Basia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
#2 Obserwator

dziękuje za odpowiedz  niestety pokazuje mi że oferta już nie istnieje po wejściu ponownie na tą strone   , więc pogodziłam sie z opcją że zostałam oszukana , będe próbować coś z bankiem  ustalać czy da sie coś z tym zrobić   (https://allegrolokalnie.pl/o/  ten link jest jedynie po odswieżonej stronie - automatycznie mi sie odświeżyła po ponownym wejściu )

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:88580989 bez pełnego linku nie jestem w stanie zweryfikować sprawy (link znajdziesz w historii przeglądania). Jeśli doszło do oszustwa, warto zgłosić sprawę na policję. 

Basia
oznacz moderatorów
#2 Obserwator
oznacz moderatorów
#2 Obserwator

dziękuje za odpowiedz zgłosze tę sprawe  oraz spytam w  banku  , zdaje sobie sprawe że nie odzyskam tych pieniędzy ale może sie coś uda  , jeszcze raz dziękuje za odpowiedz

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:88580989 niestety nie widzę zakupu na Twoim koncie na Allegro Lokalnie 😞 

Basia
oznacz moderatorów