Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wylicytowałem na allegro lokalnie produkt 05.05. napisałem SMS dnia 09.05 do sprzedającej, sprzedająca odpisała że oddała mi pieniądze. Moje pytanie brzmi :czy wystawiając coś na licytację można bezkarnie sobie zwrócić kasę kupującemu bez żadnych konsekwencji.? Dodam tylko że powód był taki że tylko ja zalicytowałem i kwota była jak dla mnie atrakcyjna.? Odpowiedz do dyskusji wysłał mi automat allegro że sprzedająca zwróciła środki @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
allegro lokalnie to pralnia oszustów, ostatnio kupiłem "sprawnego pada do ps3" pad okazał się z ukrytą wadą, opcji zwrotu jak i wystawienia opinii brak
@Client:70309343 możesz jedynie pójść do sądu, bo jak oddał kasę, to Allegro nie może nic zrobić
A czy allegro nie blokuje takich nieuczciwych sprzedających.? Nawet nie raczyło wypowiedzieć się w dyskusji.
@Client:70309343 wypowiedział się bot, bo kasa wróciła do Ciebie, więc po co ma się wypowiadać człowiek skoro i tak nie może nic zrobić🤔
Z tego wynika że opłaca się wystawiać coś na licytację a jak mi nie będzie wylicytowana cena odpowiadać to zwracam kasę i wystawiam sobie ponownie do czasu aż kwota będzie mi odpowiadać. Super
To ja mam lepiej, kupiłem konsolę z dwoma padami, sprzedawca wysłał jednego a allegro nie widzi problemu bo przecież mogę zwrócić jak mi nie pasuje 🙂