Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupilem dość droga rzecz na allegro lokalnie, jedyne co mi zostało to zaplacic, czy da się jakos zweryfikować sprzedawcę? Bo nie odpisuje za bardzo na pytania.
Pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sprzedawcę możesz ocenić po opiniach jakie w ostatnim czasie otrzymał od innych kupujących .
@kolekcjoner608 to lokalnie nie ma opini. @Apocalypsa możesz poprosić moderację podając nick przedawcy o weryfikację czy coś z tym kontem podejrzanego. Tzn informacje jakie uzyskasz to np czy ogloszenie jest nowe, czy sprzedawca się loguje na swoje konto, czy często ma transakcje (nie udzielą ci info jakie ale mogą powiedzieć np że konto jest użytkowane i ma historię transakcji bezproblemowych etc podpytaj)
Super, dziękuję, nowym jak widać, czy mam zrobic nowy watek i spytac o weryfikacje, tak jak zrobilem tutaj nowy watek?
@Apocalypsa wezwę ci moderacje to jutro się dopytasz o co tam chcesz oczywiście nikt ci jakiś konkretów nie powie ale takie podstawowe info nasze panie powinny podać
Pytać będziesz tutaj w wątku
@az1rael No faktycznie ,czasem zapominam że to lokalne jeszcze istnieje .
Sęk w tym, ze nie widzę zadnych opinii... One sa jakos zaszyte?
I co ciekawe sprzedający mial kilka innych przedmiotów 7+ i wszystkie zniknęły, trochę pali mi sie czerwona lampka
@Apocalypsa Przecież możesz po prostu dać link do oferty a jeśli nie wiesz jak to daj nazwę sprzedającego. Ocenimy w/g naszego widzimisię.
Bo może sprzedał albo mu się skończył czas emisji ogloszen
nie panikuj
@Apocalypsa otrzymałeś już odpowiedź tutaj, sprawdziłam, że przesyłka została już nadana, więc pewnie wkrótce trafi do Ciebie 🙂