anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ta oferta jest aktualna?

dorota_rychert
#7 Wielbiciel

Produkt został kupiony, pieniądze z konta zabralo,  a sprzedający sie nie odzywa. Ogłoszenie z automatu powinno być zaznaczone jako kupione a dalej widnieje. A pieniędzy nie ma i odzewu od sprzedajacego 51283616-8ab7-4104-926d-e36f278f609a.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

Client:35386082
#16 Inspirator
oznacz moderatorów

dorota_rychert
#7 Wielbiciel

Allegro lokalne

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@dorota_rychert nie widzę na Twoim koncie zakupu we wskazanej ofercie, dodatkowo aktualnie nie jest dostępna oferta o takim numerze. Podaj proszę link do oferty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

dorota_rychert
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@dorota_rychert nie jest to link do naszej storny. Prawidłowy link powinien wyglądać tak: https://allegrolokalnie.pl/oferta/tytuł-oferty  

Zgłosiłam link do naszego działu bezpieczeństwa, aby został usunięty z sieci. Przykro mi, ale w tej sytuacji mogę jedynie zasugerować zgłoszenie sprawy na policji. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Baastii
#1 Nowicjusz

https://allegrolokalnie.op-7959180121.cfd/?id=F5jD1kBon99GgeE2enmAdCdJgf7igO

czy ten link jest poprawny bo coś mi tu nie pasuje....

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Baastii prawdziwy link zawsze będzie zawierał .pl/ po adresie domeny allegro lub allegrolokalnie i unikaj blika jak widzisz płatność tylko blik to wałek tak samo jak jak wypełnianie jakiś formularzy i podawanie danych logowania 

oznacz moderatorów

Baastii
#1 Nowicjusz

nie pasuje mi nagłówek,brak możliwości znalezienia produktu po frazie i numerze

oznacz moderatorów

Baastii
#1 Nowicjusz

co najlepsze, to nie mam możliwości dodania oferty do obserwowanych, a sprzedający widzi moje dane w trakcie wypełniania formularza dostawy....,WHY???

W trakcie próby dokonywania przeze mnie zakupu,  Dzwoni  i pyta czy już płatność poszła i podaje adres dostawy jaki wpisałem 30sek.wcześniej, gdzie nie dokonałem wpłaty a zakup nie został zatwierdzony

oznacz moderatorów

Client:35386082
#16 Inspirator

@Baastii  czyli już wiesz, że to oszust? Domyśliłeś się?
Powiedz, że tak, proszę! mam już dość ludzi, którzy płacą oszustom nie czytając co blik do nich pisze 

oznacz moderatorów

Reniaa1991
#2 Obserwator

Witam. U mnie ten sam problem. Sprawę zgłosiłam już na policję. Proszę o kontakt ze mną. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Reniaa1991 Jak możemy Ci pomóc?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PaulinaUch
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@PaulinaUch zgłoszone!

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@PaulinaUch

Allegro nie ma możliwości usunąć tego linka. On nie ma z nimi nic wspólnego. Co najwyżej mogę go zgłosić do CERT aby dodali go do listy ostrzeżeń.

To samo możesz zrobić samemu. Nie ma większej różnicy, kto zgłasza.

oznacz moderatorów