Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dostałem taki lnik i niewiem czy jest on legitny niby przerzuca na normalne allegro lokalnie ale martwi mnie to co jest po allegrolokalnie w linku ktos sie orientuje ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Oszustwo
tak z ciekawosci jak to dziala, że normalnie nadal jak przejde pod ten link to jestem na swoim konice allegro i moge przejsc w wiadomosci z innimi sprzedajacymi ale to ogloszenie jest flaszywe?
co ty gadasz
po pierwsz widać, ze to nie jest adres allegro lokalnie - poszukaj na forum było wałkowane jak powinno wyglądać
po drugie link prowadzi do strony która wyświetla na czerwonym tle że strona niebezpieczna.
po trzecie- nie będziesz zalogowany na swoim koncie - to fatamorgana
po czwarte - jaka jest płatnośc - blikiem? jak będziesz próbować zapłącić to wyświetli ci sie ze ktos bedzie zaraz wypłacać kasę w bankomacie w jakimś Pcimiu. A jak klepniesz, to zaakceptujesz bezpowrotnie tę wypłatę
Jesteś na podrobionej imitacji strony allegro i funkcjonalności wydają się działać
@Client:100984339 @Działa to tak, że na fałszywej stronie przekierowanie odnośnikami do prawdziwego Allegro np. do centrum wiadomości itp jest banalnie proste.
Tak banalnie proste jak np. to: www.male.slodkie.kotki.pl
@Client:100984339 zgłosiłam już stronę do zablokowania.