Zamówiłam produkt przez Allegro lokalnie była możliwość płatności tylko blikiem, kiedy zatwierdziłam transakcje i wróciłam na stronę allegro pokazało mi że kod nieprawidłowy, więc do kogo trafiły te pieniądze i czy przyjdzie mi ten przedmiot? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie ma czegoś takiego na lokalnym jak płatność tylko blikiem. Pewnie jeszcze bez logowania kupiłaś...
Boże od tylu lat te oszustwa, a co drugi dzień takie posty.
NIE KUPUJ Z LINKÓW jak ich nie rozróżniasz. Kasa albo wypłacona w bankomacie albo poszła na giełdę krypto. Kierunek - POLICJA. Szanse na odzyskanie mizerne... A kupiłaś na podrobionej stronie.
@Client:53160765 Jeśli znalazłaś ogłoszenie na innym portalu a następnie ktoś przysłał Ci "link do allegro" to niestety ale zostałaś oszukana.
Link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej Allegro.
BLIK który podałaś i potwierdziłaś posłużył do wypłaty gotówki w bankomacie lub do zakupu kryptowalut - przy potwierdzaniu w aplikacji bankowej był podany typ transakcji i odbiorca.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety nie licz bo w praktyce szansa na to jest w zasadzie zerowa.
Cześć, @Client:53160765. Nie widzę na Twoim koncie transakcji zrealizowanych na Allegro Lokalnie w ostatnim czasie.
Czy możesz podesłać link do oferty, w której złożyłaś zamówienie? Możliwe, że jest tak, jak wspomniał @komis-bell i link prowadzi do imitacji Allegro Lokalnie, a nie do prawdziwej oferty.