Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zwrocilem produkt w ramach reklamacji. Sprzedający twierdził, że zwroci pieniądze. Po uplywie 30 dni rozmowa ze sprzedającym sie zakonczyla a pieniędzy nie wysłał. Teraz nie odpowiada na wiadomosci a ja nie moge rozpocząć nowej dyskusji. Co teraz?
@marcinex21 Zakończyła się dyskusja? https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
albo: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Tak to robilem tylko, ze na liscie juz nie ma tego zakupu.
@marcinex21 napisz do allegro w tej sprawie Reklamacja towaru i prawa konsumenta
A co mają do tego oceny i komentarze?
@Client:44052296 napisał(a):
@marcinex21 napisz do allegro w tej sprawie Reklamacja towaru i prawa konsumenta
A no tak złe przypisało link do tekstu
Sprawdźcie: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@marcinex21 podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy.
7573ad81-32b8-11ed-aab4-2f324aede0e2
Cześć, @marcinex21. Niestety nie możemy wznowić Dyskusji, bo zamówienie jest sprzed 2 lat, ale już napisaliśmy do Ciebie w tej sprawie wiadomość mailową. Numer zgłoszenia to 48779208.
No właśnie odesłałem produkt na reklamację przed upływem tego czasu. Sprzedający obiecał odesłać pieniądze w ramach reklamacji i w międzyczasie minęły dwa lara od chwili zakupu. Do tej pory nie otrzymałem zwrotu a kontakt z nim też nie jest jakiś błyskawiczny i zadowalający.
No i na mailu nic nie mam ale cierpliwie czekam 🙂 dziękuję za pomoc
@marcinex21 e-mail został wysłany wczoraj o 18:46. Sprawdź proszę, czy nie wpadł do spamu. Jego tytuł to "Zgłoszenie z Allegro Gadane".
Niestety nic nie mam
@marcinex21 czy sprawdzasz to na koncie e-mail mar******99@o2.pl?
No nie. Nie mam juz dostępu do tego konta. Szczerze to już nawet zapomniałem o jego istnieniu.
@marcinex21 ok, wszystko jasne, dziki za odpowiedź! Poprosiłam już o ponowne wysłanie do Ciebie wiadomości na aktualny adres e-mail. Wrócę jeszcze z potwierdzeniem, gdy wiadomość zostanie wysłana 🙂
@marcinex21 wiadomość jest już na Twojej skrzynce (gmail).
Bardzo dziękuję