Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w środę dokonałam zakupu przez Allegro lokalnie, podając adres w którym przebywam do końca tygodnia. Jednak sprzedająca ze względu na to, że jest poza domem może wyslać paczkę później co sprawi, że dotrze ona gdy już wrócę do miejsca swojego zamieszkania.
Czy mogę zmienić paczkomat, do którego wyśle ona paczkę? Zmiana jest między różnymi miastami. Sprzedająca wskazuje, że ona nie może zmienić adresu i nadać paczki w inne miejsce.
Ty nie możesz, skontaktuj się ze sprzedającym jak nie wysłał to może anulować etykietę i wygenerować nową z nowym adresem.
@Client:76603647 podaj proszę numer oferty oraz numer paczkomatu, do którego przesyłka ma zostać nadana.
Dziękuję za odpowiedź.
aktualny numer paczkomatu: OLW02M
chciałabym zmienić na paczkomat: WAW07H
Oferta jest już nieaktywna (zakupiona) i nie mogę znaleźć jej numeru - przesyłam link: https://allegrolokalnie.pl/oferta/futerko-damskie-sztuczne-krotkie
@Client:76603647 Proszę bardzo! Już anulowałam starą etykietę i zmieniłam Paczkomat docelowy na wskazany przez Ciebie. Możesz dać znać sprzedawcy, że teraz już wygeneruje nową etykietę. 🙂
pięknie dziękuję!
dzien dobry, mam podobny problem, proszę o pomoc
Cześć, @grabkaa. Proszę, podaj nowy adres automatu, do którego ma być dostarczona przesyłka.
jest na załączonym zdjęciu
@grabkaa, klient wybrał metodę dostawy Allegro One Box - adres Paczkomatu InPost nie przejdzie podczas generowania etykiety. Musi to być alternatywny punkt Allegro One Box.
Poproszę o zmianę na AL002NEL
@grabkaa, gotowe, punkt odbiorcy zmieniony 🙂
Bardzo, bardzo dziękuję!
Dzień dobry,
Mam ten sam problem z paczką z oferty: https://allegro.pl/oferta/dysk-crucial-x6-portable-2tb-ssd-12736605456
Dotychczasowa skrytka: Allegro Box AL009WU1
Chciałabym aby została dostarczona do skrytki: Inpost WAW26BAPP
@rudakita0609 Jeśli klient wybrał metodę dostawy Allegro One Box - to nie będzie możliwości zmiany punktu na Paczkomat InPost. Musi to być alternatywny punkt Allegro One Box.
a to ta sprzedaż, czy coś jeszcze mam podać?