Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam komputer poprzez allegro lokalnie, sprzedający wysłał mi link do przedmiotu poprzez messenger ja kliknełam i tam postępowałam zgodnie z poleceniami. wszytsko wyglądało normalnie, nawet by mi do głowy nie przyszło ze to moze być oszustwo.
Minęły dwa dni a komputera nie ma a Pani sprzedająca nie odp. W histori kupionych przedmiotów nie ma nic na temat tego zamówienia.
Jestem zrozpaczona bo to ponad 3500 tyś . Co mogę zrobić w tej sytuacji? Zgłosić plicji ale co jeszcze? Czy jest szansa na odzyskanie tych pieniedzy?
@tweety_191 w tej sytuacji tylko policja @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@tweety_191 "Kupiłam komputer poprzez allegro lokalnie" - niestety ale nie kupiłaś przez allegro tylko przez fałszywą stronę.
Powinnaś się zgłosić na policję aczkolwiek - niestety - na odzyskanie pieniędzy się nie nastawiaj 😕
tak się kończy klikanie w linki poprzez komunikatory, czy smsy.
@tweety_191 tylko wizyta na policji i złożenie zawiadomienia z art 286 kk oszustwo. Zakup poza allegro więc allegro umywa rączki i nie pomoże. Kasce trzeba powiedzieć papa
@tweety_191 bardzo mi przykro, ale do zakupu doszło poza Allegro i w tej sytuacji pozostaje jedynie zgłosić sprawę na policję.