Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem przedmiot poprzez link: https://zakup24-allegrolokalnie.pl/oferta/onsola-sony-playstation-5-blu-ray-naped?id=605181559
czy to może być oszustwo zamówienie zostało opłacone poprzez blik jedynie pieniądze mają założona blokadę w banku a szprzedajacy sie nie odzywa. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:113050013 to nie jest link do allegro lokalnie. Pewnie zostałeś oszukany.
Udaj się na policję.
Płatność została wykonana na stronę www.skrill.com
Kojarzy ktoś tą stronę ?
tak ze dwa dni wcześniej ktoś pisał że go oszukali wpłacając na tą stronę
@Client:113050013 Możesz spróbować skontaktować się ze swoim bankiem i może uda się taką płatność zablokować. Szansa jakaś (raczej czysto teoretyczna) jest ale na cuda bym nie liczył więc na odzyskanie kasy się nie nastawiaj niestety.
Im szybciej to zrobisz tym lepiej.
No i zgłoś się na policję.
@Client:113050013 przykro mi, ale to nie jest strona należąca do Allegro, pozostaje zgłosić sprawę na policję. Skontaktuj się proszę z bankiem, być może uda się anulować transakcję.
@Client:113050013 Policja! a ile poszło kasy?
Cześć, czy ten link do Allegro lokalny, czy to oszustwo? https://allegrolokalnie.prywatne-zamowienie.pl/pay?id=WFP94XJMJEO3EJPXSXE33IODNMVJQV4X
@Client:78792502 jesli coś ma dopisane cokolwiek pomiędzy allegrolokalnie. a .pl to wałek
Co powinienem zrobić, jeśli dokonałem zakupu za pomocą tego linku?
@Client:78792502 1 zablokowac przelew z banku jak się da dzwoniąc na iinfolinię, 2 od razu na policję
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czemu jeszcze na gadane się nie pojawił wielki post o bezpieczeństwie? albo poradnik? robią kupujących w wała jak leci w ciągu ost paru dni co chwilę ktoś pisze że albo podejrzany link albo że go okradli
niektórzy widzę pracują 24/7 ku pomocy użytkownikom... nie to co admini którym się za to płaci...
A z tematu, też widziałem nasiloną kampanię spamową dot. allegro, miałem chyba na każdej skrzynce firmowej i prywatnej po kilka maili tygodniowo że coś wygrałem, że trzeba adres uaktualnić i standardowo że moje konto zostało zablokowane.
Wygląda że masz za dużo kasy(miałeś) teraz napisz ile poszło!