anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupowanie przedmiotów

Client:93126115
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla W dupie mam to allegro lokalnie człowiek zapłaci za jakiś przedmiot ja na przykład kupuję modele samochodów pieniądze dostają sprzedający od razu ale żeby wysłać przedmiot po zapłaceniu to wszyscy są nagle w delegacji i wysyłają sobie kiedy chcą nie ma nad tym żadnej kontroli jedynie po zakupie chyba można wystawić negatywną opinię lub zrezygnować z zakupu. Dziadostwo i nie polecam w moim przypadku to trzeci taki przypadek i do trzech razy sztuka. Dziadostwo. Nie polecam.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:93126115 dziękuję, że podzieliłeś się z nami swoją opinią.
Na Allegro Lokalnie sprzedający ma 7 dni na wysłanie zamówienia, jest to portal dla okazjonalnych sprzedających, więc delegacje, wyjazdy czy inne przypadki mogą się zdarzać. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Na razie okazjonalnych ale od 1 lipca gdy sprzedawców z działów z kolekcjami tam przegonicie (wymogi katalogowania i kodów EAN ) to już będzie to wyglądać inaczej. 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Jacy okazjonalni? Małe firmy tam przecież przegoniliście!!! Mało to rzeczy od dawna wrzucamy tam, bo tu przez katalog nie idzie wystawić? Teraz jeszcze winyle wywalacie...I jest coraz gorzej... Też chcemy, by tam były opinie. Święta nie jestem, czasem coś wtopię jak np samo się wznowi ale wtedy kasa wraca max w ciągu doby. Wszystko inne wysyłam grzecznie max w 24h, do 13:30 jeszcze tego samego dnia (również z lokalnego i O..) i nie mam ochoty być traktowana na równi z okazjonalnymi sprzedawcami zapominającymi, że rok temu coś tam wystawili... @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Zróbcie coś z tym wreszcie, skoro nie dajecie nam normalnie sprzedawać na głównym allegro.

oznacz moderatorów