anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Minimalna cena licytacji Allegro lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
lansell
#8 Zapaleniec#

Podczas licytacji na Allegro lokalnie byłem jedynym licytującym jednak system pobrał moją maksymalną ofertę zamiast minimalną dlaczego tak się stało ?

Nie można to teraz jeszcze jakoś odkręcić dodam że nie zapłaciłem jeszcze za zakup

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
br.
#21 Demiurg#

Bo na Lokalne tak jest,  ile dajesz tyle się wyświetla.  Ale pocieszę cię, na Lokalne płacić nie musisz, transakcja jest ważna dopiero wtedy gdy zapłacisz.

Żeby być w porządku zawiadom sprzedającego że anulujesz zakup i nie zapłacisz.  Masz takie prawo.

oznacz moderatorów
lansell
#8 Zapaleniec#

Screenshot_20241102-153846.png

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@lansell Musisz opisać co tam jest, My obrazka nie widzimy.

oznacz moderatorów
lansell
#8 Zapaleniec#

Zapytałem czat GPT  jak to jest z tą licytacją na Allegro lokalnie i powiedział mi że dokładnie tak jak ma zwykłym Allegro 

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@lansell serio ? a jak Ci napisze i poda mój numer konta będziesz przelewać mi swoją wypłatę co miesiąc 😄 Powinni Ci odłączyć internet zanim zrobisz se krzywdę 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@lansell Możesz na czacie się dogadać ale pamiętaj żeby kupić i zapłacić przez Allegro!

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@lansell tak działa licytacja na Lokalnie co wpiszesz od razu widać, dać 1 000 000 zł i tyle od razu będzie 😄

Allegro Lokalnie Allegro
Licytujesz samodzielnie, bez automatycznego systemu. Podana przez Ciebie kwota jest od razu widoczna w licytacji, także dla innych.
Wpisujesz maksymalną kwotę, jaką możesz zapłacić. Jeśli pojawią się inni licytujący, system będzie automatycznie licytować za Ciebie.
________
Κώστας
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Ale jak nie opłacisz to nie będzie zakupu, skoro uważasz ze za dużo zapłaciłeś.

oznacz moderatorów
lansell
#8 Zapaleniec#

Chciałbym zapłacić tyle ile powinienem

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

A jaki problem?

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Powinieneś tyle ile zaoferowałeś. Możesz spróbować skontaktować się ze sprzedawcą i dogadać się co do ceny .

oznacz moderatorów
Crow_Empire
#13 Ambasador#

Dawno temu też się tak dałem wykiwać, logicznym było, że to działa jak na Allegro 🙂 Nie działało.

Ponieśliśmy karę za to, że nie czytaliśmy zatwierdzonych warunków i regulaminu xD

W moim przypadku zostałem przelicytowany 🙂

oznacz moderatorów