Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Próbowałam się kilkukrotnie skontaktować z jednym ze sprzedających (14.03) odnośnie wystawionego przez niego produktu, jednak bez odzewu.
Jestem bardzo zainteresowana tym konkretnym produktem, jednak jak do tej pory nie otrzymałam żadnej opowiedzi sprzedającego, nie chcę kupować produktu nie mając pewności, czy zostanie on wysłany.
Stąd moje 2 pytania:
Czy jest możliwość, żeby portal Allegro Lokalnie sprawdził, czy aukcja rzeczywiście jest nadal aktualna, w przypadku ewentualnego błędu w systemie?
Czy w przypadku zakupu i opłacenia, ale nie otrzymania produktu, Allegro Lokalnie byłoby mi w stanie pomóc odzyskać pieniądze? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dziękuję za pomoc!
1. Jeśli oferta jest widoczna, ma „kup teraz” to jest ,aktualna’.
2. tak.
Pokaż link do oferty. Może ktoś zapomniał że ma coś wystawione i już się nie loguje do allegro - wtedy nie ma sensu kupować.
tutaj link do oferty:
Dziękuję za odp.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/kogut-ceramiczny-na-dach
rzeczywiście osoba nie była zalogowana od jakiegoś czasu
@Client:132755142, tak, jak pisał już @komis-bell - jeżeli oferta jest dla Ciebie widoczna i możesz dokonać zakupu, to jest ona aktywna, aktualna. W przypadku nieotrzymania zakupionego przedmiotu zostaną zwrócone Ci pieniądze.
Dziękuję za pomoc , przedmiot udało się kupić, jest już u mnie , wszystko się zgadza - pozdrawiam.