Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 6 listopada kupiłem walutę premium zwaną Tibia Coins do gry Tibia. Problem polega na tym, że sprzedawca zamiast wysłać mi waluty premium to wysłał mi zdjęcia, gdzie w opisie na 90% nie było żadnej informacji, że są to zdjęcia (nie mogę sprawdzić ponieważ widnieje strona nie istnieje błąd 404).
Tak jak widać na screenie wyżej wydana waluta premium ma kolor czerwony a dodana kolor zielony. Podobny zakup robiłem u innych osób.
Jak widać wyżej zakup u innej osoby był wysłany 3 listopada i jest to zarejestrowane na 1 screenie.
Rozpocząłem nawet dyskusję:
Czy istnieje jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy?
@Client:73393719 Szansa jest zawsze. Zastosuj się proszę do wskazówek doradcy i wypełnij wniosek.
Czyli muszę poczekać 14 dni od założenia dyskusji i oznaczyć ją jako nierozwiązaną i dopiero po tym wypełnić formularz allegro protect? Czy można ten formularz wypełnić wcześniej?
Dopóki piłka w grze zawsze są szanse.
Napisane tak chaotycznie ze nie wiadomo o co chodzi ze niby kupiles zdjecia waluty w grze czy co?
Witam, 6 listopada kupiłem walutę premium zwaną Tibia Coins do gry Tibia. Problem polega na tym, że sprzedawca zamiast wysłać mi waluty premium to wysłał mi zdjęcia.
Wszystko zalezy co bylo w ofercie daj link polowy twoich zdjec moderacja nie puscila @Client:73393719
Nie wiem czy mogę wrzucić zdjęcia z dyskusji skoro moderacja ich nie przepuściła.
to co mi wysłał
a jak powinno wyglądać wysłanie tej waluty (oczywiście inne cyferki)
@Client:73393719 Ukryłam niektóre zdjęcia ze względu na widoczne dane - między innymi imię i nazwisko sprzedawcy oraz Twój mail. Możesz dodać te zrzuty, jeśli w jakiś sposób zasłonisz te dane.
Z tego co widzę to w opisie raczej o monety chodziło. Dyskusja, project. Nic innego póki co nie wymyślisz.
Zdjęcia z dyskusji:
zawartość którą mi wysłał: