anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieuczciwy sprzedawca

Client:73393719
#7 Wielbiciel#

Witam, 6 listopada kupiłem walutę premium zwaną Tibia Coins do gry Tibia. Problem polega na tym, że sprzedawca zamiast wysłać mi waluty premium to wysłał mi zdjęcia, gdzie w opisie na 90% nie było żadnej informacji, że są to zdjęcia (nie mogę sprawdzić ponieważ widnieje strona nie istnieje błąd 404).
Historia Tibia CoinsHistoria Tibia Coins

Tak jak widać na screenie wyżej wydana waluta premium ma kolor czerwony a dodana kolor zielony. Podobny zakup robiłem u innych osób.
zakup1.pngzakup2.pngzakup3.png

Jak widać wyżej zakup u innej osoby był wysłany 3 listopada i jest to zarejestrowane na 1 screenie.

Rozpocząłem nawet dyskusję:

dyskusja1.pngdyskusja2.pngdyskusja3.png

Czy istnieje jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:73393719 Szansa jest zawsze. Zastosuj się proszę do wskazówek doradcy i wypełnij wniosek. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czyli muszę poczekać 14 dni od założenia dyskusji i oznaczyć ją jako nierozwiązaną i dopiero po tym wypełnić formularz allegro protect? Czy można ten formularz wypełnić wcześniej?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dopóki piłka w grze zawsze są szanse.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Napisane tak chaotycznie ze nie wiadomo o co chodzi ze niby kupiles zdjecia waluty w grze czy co?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#
Witam, 6 listopada kupiłem walutę premium zwaną Tibia Coins do gry Tibia. Problem polega na tym, że sprzedawca zamiast wysłać mi waluty premium to wysłał mi zdjęcia.
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Wszystko zalezy co bylo w ofercie daj link polowy twoich zdjec moderacja nie puscila @Client:73393719 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie wiem czy mogę wrzucić zdjęcia z dyskusji skoro moderacja ich nie przepuściła. 

to co mi wysłałmail.png

a jak powinno wyglądać wysłanie tej waluty (oczywiście inne cyferki)
Coiny.png

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:73393719 Ukryłam niektóre zdjęcia ze względu na widoczne dane - między innymi imię i nazwisko sprzedawcy oraz Twój mail. Możesz dodać te zrzuty, jeśli w jakiś sposób zasłonisz te dane. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Z tego co widzę to w opisie raczej o monety chodziło. Dyskusja, project. Nic innego póki co nie wymyślisz.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Zdjęcia z dyskusji:dyskusja1.pngdyskusja2.pngdyskusja3.png

zawartość którą mi wysłał:
mail.png

oznacz moderatorów