anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oszustwo przez allegro lokalnie

Client:63275769
#2 Obserwator#

https://allegrolokalnie.pl73601przedmiot.icu/karta-graficzna-rtx-4060/21892?fbclid=IwY2xjawMWzXxleHRuA2FlbQIxMQABHu2yiMdft0EJvspvcV9I7ujl_VmevkxwomfR4M2mfLKv8unubj8sLq8slrXD_aem_dX_Bjny-5vrK4l0vq5XAEg 

oto link do ogłoszenia, na ktore niestety dalem sie namowic i wyslalem pieniadze... co zrobic w tej sytuacji?

podczas zakupu byl problem z platnoscia karta oraz blik ale finalnie pieniadze zostaly wyslane...

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

pecela
#19 Nestor#

@Client:63275769

Możesz zgłosić sprawę na policję, ale z kasą możesz się pożegnać. Jak potwierdziłeś płatność, to był tam podany prawdziwy typ i odbiorca płatności, dlatego bank transakcję uważa za zrobioną w pełni świadomie.

Poza tym strona Allegro Lokalnie to allegrolokalnie.pl, a nie pl73601przedmiot.icu.

A co do problemu z płatnością, to żadnego nie było. Po prostu okradali ci konto bankowe. 

oznacz moderatorów

Client:63275769
#2 Obserwator#

Tak wiem mój błąd, dałem się zrobić w **piiip***... zgłoszę sprawę na policję, z pieniędzmi się już pożegnałem, ale być może uchronię innych od tego człowieka...

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Ten link nie prowadzi do allegro lokalnie tylko do strony o adresie:

pl73601przedmiot.icu

Co zrobić? 
Niestety ale pozostaje jedynie pogodzić się ze stratą pieniędzy. Ewentualnie możesz się z tym zgłosić na policję ale to niczego w zasadzie nie zmieni. 

oznacz moderatorów