Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Płatność (25.04.25 /OPT/X///// XX4484624344XX WWW.ALLEGRO.PL ALLEGRO 476DC93E-219) za transakcję na Allegro lokalnie nie powiodła się, ale z konta bankowego przelew poszedł. Według sugestii ponowiłem transakcję (/OPT/X///// XX4484762342XX WWW.ALLEGRO.PL ALLEGRO 7A99C208-21A) @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ , tym razem z powodzeniem. Teraz mam podwójne obciążenie z konta bankowego. Czy dostanę zwrot automatycznie, czy to zależy od sprzedającego, od którego kupiłem przedmiot?
Cześć, @PEELEK. Widzę, że w przypadku pierwszego zakupu płatność została anulowana - jeśli mimo tego pieniądze zostały pobrane z Twojego konta, to wpłata zostanie zwrócona na rachunek, z którego została wykonana wpłata. Może to potrwać kilka dni.
Mam ten sam przypadek,tyle tylko, że nie zamówiłam ponownie tego przedmiotu z obawy,że znów z konta zniknie mi 299 zł. Mogę liczyć na zwrot pieniędzy? Jak to załatwić?
@fanka_bryanka73 widzę, że wpłata na wskazaną kwotę była ponawiana. Nieudana płatność z godzin porannych wróci na rachunek, z którego została wykonana. Płatność z godziny 18:55, została prawidłowo rozliczona i zamówienie jest opłacone.