Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem, chciałem kupić myjkę i sprzedający z fb wysłał mi link (https://allegrolokalnie.kategorie-inne-27161.cyou/aukcja/karcher-k7-full-premium-lanca-teleskopowa--... ). Po próbie płatności przez blik pokazał sie komunikat o wypłacie blik z bankomatu a nie przekazie dla allegro. Sprzedający twierdzi ze jest tak od ostatniej aktualizacji. Czy może ktoś mi pomóc?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Zostałeś oszukany, to fałszywy link teraz możesz zgłosić sprawę na policję lecz pieniędzy raczej nie odzyskasz
Narazie odrzuciłem płatność i nic nie kupilem
Nie kupuj to fałszywy link ,to oszustwo
@jacob718 rzeczywiście ten link jest fałszywy tak jak pisze @Agent555. Zachęcam do robienia zakupów bezpośrednio z allegrolokalnie.pl.
Proponuję żebyś zmienił hasło do swojej poczty i do Allegro w celu bezpieczeństwa.
Jeżeli chodzi o BLIK-a, to płatność w internecie, płatność w terminalu, przelew i wypłata gotówki, to są różne typy transakcji. Nie ma od tego żadnych wyjątków, tak więc jak podczas zakupów na Allegro, apka prosi o potwierdzenie wypłaty z bankomatu (apka się pyta, czy jest się pod bankomatem i wypłaca z niego gotówkę), to jest coś nie tak.