anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze sprzedawcą który wystawił odkurzacz na licytację

Tomeczek888-T1
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry mam problem ze sprzedającym który wystawił odkurzacz na licytację ja wygrałem tą licytację i opłaciłem ją a sprzedawca nic nie robi ze swojej strony żeby ten produkt do mnie wysłać. Wygrana aukcja i opłacona była 14.04.2025 proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

KOGIEL_T
#17 Koryfeusz#

@Tomeczek888-T1  jeśli na Lokalnie, to na wysyłkę ma 7dni

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Tomeczek888-T1 Czy masz kontakt ze sprzedającym?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Tomeczek888-T1
#7 Wielbiciel#

Nie mam kontaktu ze sprzedającym wysłałem do niego wiadomość kiedy paczka zostanie nadana i zero odzewu do tej pory.

oznacz moderatorów

Tomeczek888-T1
#7 Wielbiciel#

Dzisiaj mija 7 dzień gdzie sprzedawca już powinien wysłać mi paczkę a tu dalej zero odzewu.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Tomeczek888-T1 Mamy obecnie Święta ,może wyjechał a może po prostu cena końcowa z licytacji go nie zadowala. 

oznacz moderatorów

Tomeczek888-T1
#7 Wielbiciel#

No dobrze to niech pieniądze zwróci a nie że zapłaciłem mu za produkt a tu zero odzewu. A przypominam że wylicytowałem dnia 14.04.2025 więc pewnie nadał by paczkę wcześniej jak by gdzieś wyjeżdżał.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Tomeczek888-T1 no a zgłaszałeś problem z transakcją? Jak sugerowali Ci w innym podobnym wątku.

oznacz moderatorów

Tomeczek888-T1
#7 Wielbiciel#

Zgłosiłem ten problem do allegro i poprosiłem ich o wsparcie i napisali do tego sprzedawcy w moim imieniu że ma wysłać mi paczkę albo zwrócić mi pieniądze i wysłać potwierdzenie zwrotu pieniędzy.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Tomeczek888-T1 w tej sytuacji najlepiej jest założyć dyskusję ze sprzedającym. Możesz to zrobić tutaj

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Tomeczek888-T1
#7 Wielbiciel#

Dyskusja nic nie pomaga sprzedawca się nie odzywa od tygodnia.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@Tomeczek888-T1 widzę, że w niedziele wysłaliśmy wiadomość w dyskusji - przypominam, ze po drodze były święta. Proszę dać czas dziś sprzedającemu na odpowiedź. Jeśli nie nadal nie odpowie to proszę w dyskusji skorzystać z opcji [poproś nas o pomoc] - wtedy Doradca włączy się w dyskusje i pomoże.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów