Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:103162646 Musisz to ustalić ze sprzedawcą. W zasadzie powinieneś odebrać i zapłacić zgodnie z terminem na zapłatę określonym w regulaminie. Dla Kup teraz jest to 7 dni, licytacja 30 dni.
Witam rozumiem tylko że ja jestem w Sanatorium i w przyszły poniedziałek mnie się kończy i jadę po śniadaniu do Warszawy tyle że muszę jeszcze kupic bilet a że doradzono mnie żeby kupić bilet bo ma zmienić się rozkład jazdy pociągu i mam ładny kawałek do przejechania do Warszawy i wolałbym odebrać już w domu ale jeśli zajdzie taka sytuacja będę musiał odebrać jeszcze w Sanatorium
@Client:103162646 zachęcam Cię do skontaktowania się ze Sprzedającym i wspólne ustalenie dogodnego terminu wysyłki. 🙂
Witam tak próbuje zrobić ale na razie się do mnie sprzedawca nie odezwał
@Client:103162646
Odpowiedzi spodziewałbym się raczej po weekendzie.
@Client:103162646 to teraz wystarczy spokojnie poczekać do 24 godziny na odpowiedź. Pewnie jutro w dzień Ci odpowie bo mamy niedzielę
Chodzi o to że ta osoba co ma do sprzedania ten przedmiot mieszka w Warszawie tak jak ja i ja bym chciał odebrać w Warszawie ale zaraz po końcu przyszłego tygodnia od osoby od której chcę kupić . A osoba ma podała odbiór kurierem . Czy jest taka możliwość że ja wbiję kup teraz i zapłacę a odbiorę po 20 Grudnia ? Pozdrawiam Marek
@Client:103162646
Z tym pytaniem wbijaj do Sprzedawcy. To On podejmuje decyzję czy udostępni Ci odbiór osobisty.
Dziękuję za pomoc czekam żeby się do mnie sprzedawca odezwał. Bo zadałem mu pytanie . Pozdrawiam