Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupiłam lampy samochodowe na allegro lokalnie które zwróciłam bo sprzedający nie pochwalił się że je samodzielnie uszczelnia silikonem, dostałam zwrot pieniędzy, odesłałam lampy na adres który dostałam od allegro i po 2 miesiącach sprzedający stwierdził że już tam nie mieszka i nie dostał paczki i żeby było śmiesznie ścigana jestem ja i mam się dogadywać z tym Panem i szukać paczki ,allegro po prostu umywa ręce, chciałam nawet złożyć reklamację w firmie kurierskiej ale napisali że nie mam podstaw bo paczka dotarła pod wskazany adres. Jak już ktoś pisał allegro lokalnie to pomyłka!
@sl-aw-ek nie kupowałem na lokalnie więc nie wiem (nigdy nie uważałem tego za bezpieczne kupić używkęz nieznanego źródła), na zwykłym mam adres firmy w zakładce i nr telefonu bo dane firm są publiczne. Na lokalnie nie wiem ale na rozum po co stronom swoje dane? jak jest rodo to powinno się dać wygenerować odpowiednią etykietę z zaszyfrowanymi danymi by kurier wiedział co od kogo i komu ma dostarczyć jak przyłoży se ten swój komputerek. Wkurzy się jeden na drugiego poleci rękoczyny robić w takim wypadku bo jak kupują se dla jaj to w takim razie mają swoje adresy, czy się mylę?
@Client:39264755 otrzymałam odpowiedź, że mój kolega wyjaśnił wszystko we wniosku o Allegro Protect (nr wniosku 963242-1688727268). Przepraszamy za tę sytuację!
Tak wszystko już się wyjaśniło, dziękuję, pozdrawiam.
@la_nika a my dostaniemy wyjasnienie z podstawą prawną? Azali ma odeslac towar odeslany na zly adres czy sprzedawca moze dochodzic zwrotu z art 540kc ?
@az1rael, @Client:39264755 może (jeśli będzie chciała) opowiedzieć Wam co się wydarzyło, ja nie mogę tego zrobić, nie znam szczegółów, a jak doskonale wiesz każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie.
@az1rael pewnie oddali pieniądze sprzedawcy więc sprawa "rozwiązana" 😂