Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.lokalniepay.pl/oferta/170171222047685085611023803403424440952
czy ten link do oferty jest bezpieczny?
Dostałem od pana z Facebooka, aczkolwiek porównałem inne linki z ofert z allegro lokalnie, i różnią się.
Nie jestem pewny czy jest bezpieczny zakup.
Szkoda, niestety na małą kwotę mnie nie oszukano ale już nic nie zrobię, następnym razem będę patrzeć 15 razy zanim coś kupię.
Czy jesli ja mialem taka sama sytuacje tylko zaplacilem karta, to istnieje mozliwosc odzyskania pieniedzy?
@Client:119381092 w tej sytuacji sprawę należy zgłosić na policję.
@Client:119381092 kartą? to jeszcze gorzej , mają wszystkie dane Twojej karty ,zablokuj ją bo stracisz jeszcze więcej .
@Client:119381092 Blokuj wszystko jak się Da bo mają Twoje dane. O odzyskaniu pieniędzy zapomnij.
Czy to kolejna próba oszustwa??
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Rzućcie okiem na obrazek, bo my go nie widzimy.
@Kocrek1808 jeżeli masz wątpliwości - to na 99% to jest oszustwo.
@Kocrek1808 Ten zdecydowanie jest fałszywy.
A co z tym? Zapytałem sprzedającego na **piiip** o wysyłke, a on poprosił mnie o maila żeby wysłać link do allegro lokalnie. Strona wyglądała normalnie ale po wpisaniu kodu blik w mojej aplikacji bankowej nie przyszedł mi komunikat żebym potwierdził przelew blik. Zastanawia mnie dlaczego nie mogę wyszukać tej aukcji gdy szukam jej w allegro lokalnie, jest tylko pod linkiem. Na **piiip** pokazał mi się komunikat że jego konto zostało zablokowane z powodu podejrzanych zachowań.
@Client:85503411 bo to próba wyłudzenia płatności BLIK na spreparowanej stronie podobnej do allegro lokalnie. Sprawdź w bankowości czy nie pobrali Ci pieniędzy na wypłatę w bankomacie lub zakup np. kryptowaluty
Nie pobrało nic bo właśnie w aplikacji banku nie pokazał mi się komunikat żeby potwierdzić blika co mnie zdziwiło. Odrazu zadzwoniłem do banku ale konsultant powiedział że nic nie pobrało. Zablokować konto bankowe czy coś czy już nie ma sensu?
@Client:85503411 Jeśli nie podawałeś nigdzie danych logowania a tylko sam kod BLIK to nic Ci nie grozi.
Pamiętaj na przyszłość - każdy "link do allegro" który otrzymasz szukając ofert na innych portalach to będzie oszustwo.
Nie ale potencjalny oszust zna mój mail i numer telefonu
@Client:85503411 Na to nic już nie poradzisz.