Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.lokalniepay.pl/oferta/170171222047685085611023803403424440952
czy ten link do oferty jest bezpieczny?
Dostałem od pana z Facebooka, aczkolwiek porównałem inne linki z ofert z allegro lokalnie, i różnią się.
Nie jestem pewny czy jest bezpieczny zakup.
Nie wiem co to za różnica. Ale mam dowody. Dwie konwersacje w których sprzedawana jest ta rzecz kolejny raz. I te konwersacje odbywają się poprzez platformę allegro. Także allegro umożliwia oszustwa, bo mimo dowodów ogłoszenie jest nadal widoczne.

Proszę bardzo już dwa razy sprzedana.
Sprawdziłam numer telefonu i jest również nieaktywny. Być może konto użytkownika zostało skradzione i ktoś się pod niego podszywa. Allegro na prawdę nie możecie nic z tym zrobić? Chociaż przyjrzeć się sprawie?
@Aribeeth "Nie wiem co to za różnica."
Różnica jest taka, że przy ogłoszeniu sprzedaży transakcję i ewentualną płatność przeprowadzasz na własne ryzyko ustalając szczegóły ze sprzedającym.
Przy ofercie KUP TERAZ zawierasz umowę kupna sprzedaży z pośrednictwem serwisu Allegro.
Taki 'urok' ogłoszeń.
To tak jak z ogłoszeniem sprzedaży auta np. w gazecie - jeśli ktoś Cię oszuka to przecież nie będziesz kierować pretensji do wydawcy gazety.
@komis-bell dzięki, bo nie chciało mi się tłumaczyć😉, a tak swoja drogą, to nie wiem dlaczego to podpięli pod Blika , przecież , to zupełnie inna para kaloszy🤔