Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy istnieje możliwość połączenia zakupów w jedną przesyłkę na allegro lokalnie Jak to uczynić bo nie widzę takiej opcji
Na Lokalnym chyba nie ma takiej opcji . Możesz podać numer konta do wpłaty oraz podać ile musi zaplacić na wysyłkę wszystkich pozycji jedną paczką.
@maaalenka87 gdy dodasz jeden przedmiot to od sprzedającego, będziesz mogła dodać do zamówienia inne przedmioty, które ma na sprzedaż.
Chcę połączyć zakupione i te jeszcze licytowane przeze mnie przedmioty ale nie mogę znaleźć opcji ich dodania do zamówienia (zgodnie z poradą Monika Moderatorka)
@czar_ja Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości w przypadku licytacji.
czyli łączenie przedmiotów do jednej wysyłki można tylko dokonać przed rozpoczęciem licytacji?
@czar_ja na Allegro Lokalnie, nie ma możliwości połączenia kilku licytacji. Możesz jedynie połączyć zakupy z opcją "kup teraz".
Czyli jeśli na Allegro Lokalnie wylicytuję kilka przedmiotów od jednego sprzedawcy to za wysyłkę płacę też kilka razy? Do każdego przedmiotu doliczony będzie koszt wysyłki i wysłane tym samym zostanie kilka osobnych paczek? Może jest jakiś sposób by otrzymać wszystko w jednej paczce zwłaszcza gdy licytowane rzeczy są niewielkich rozmiarów?
Jedyny sposób to załatwienie tego ze sprzedającym.
Jak już wyżej napisano, nie ma takiej możliwości bezpośrednio w Allegro.