anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W jaki sposób połączyć przesyłki do jednego kupującego na allegro lokalnie

maaalenka87
#7 Wielbiciel

Czy istnieje możliwość  połączenia zakupów  w jedną  przesyłkę  na allegro lokalnie Jak to uczynić  bo nie widzę  takiej  opcji 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

mwmonety
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Na Lokalnym chyba nie ma takiej opcji . Możesz podać numer konta do wpłaty oraz podać ile musi zaplacić na wysyłkę wszystkich pozycji jedną paczką.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@maaalenka87 gdy dodasz jeden przedmiot to od sprzedającego, będziesz mogła dodać do zamówienia inne przedmioty, które ma na sprzedaż.

la_nika_0-1760726836582.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

czar_ja
#7 Wielbiciel

Chcę połączyć zakupione i te jeszcze licytowane przeze mnie przedmioty ale nie mogę znaleźć opcji ich dodania do zamówienia (zgodnie z poradą Monika  Moderatorka)

oznacz moderatorów

w_kiwi

@czar_ja Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości w przypadku licytacji. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

czar_ja
#7 Wielbiciel

czyli łączenie przedmiotów do jednej wysyłki można tylko dokonać przed rozpoczęciem licytacji?

oznacz moderatorów

Sa_nova

@czar_ja na Allegro Lokalnie, nie ma możliwości połączenia kilku licytacji. Możesz jedynie połączyć zakupy z opcją "kup teraz". 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

daestra
#1 Nowicjusz

Czyli jeśli na Allegro Lokalnie wylicytuję kilka przedmiotów od jednego sprzedawcy to za wysyłkę płacę też kilka razy? Do każdego przedmiotu doliczony będzie koszt wysyłki i wysłane tym samym zostanie kilka osobnych paczek? Może jest jakiś sposób by otrzymać wszystko w jednej paczce zwłaszcza gdy licytowane rzeczy są niewielkich rozmiarów?

oznacz moderatorów

seeyougame
#11 Animator

Jedyny sposób to załatwienie tego ze sprzedającym.

Jak już wyżej napisano, nie ma takiej możliwości bezpośrednio w Allegro.

Proszę o stosowanie poprawnego formatowania w wiadomościach: używanie wielkich liter na początku zdań, kropek oraz akapitów. Tekst pisany ciągiem bez znaków interpunkcyjnych jest trudny do czytania i utrudnia komunikację w naszej społeczności. Dziękuję za wyrozumiałość i dbanie o czytelność postów!
oznacz moderatorów