Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Szanowne Allegro
Na allegro lokalnie nie ma możliwości płatności przez Bank Pocztowy. I nie da sie sfinalizować rozpoczętych transakcji a kiedyś było to możliwe. Proszę to zaktualizować. Bo nie mam jak kupować na lokalnie.
Pozdrawiam ciemne.
@ciemnemarzenie możesz zapłacić na allegro lokalnie poprzez BLIK, kartę płatniczą lub szybki przelew. Przykro mi, ale możesz skorzystać jedynie z banków, które są dostępne na rozwijanej liście. Na allegro lokalnie nie ma dostępnej opcji przelewu tradycyjnego.
WItam
Nie muszę posiadać karty, ani blika. Pozdrawiam a szkoda. I szkoda, że nie ma przelewu tradycyjnego. Nie ma obowiązku posiadania karty ani blika. To uniemożliwia transakcje. Pozdrawiam.
Tak samo nie ma obowiązku korzystać z allegro.
Głupia odpowiedź, to tak samo ze sklepu stacjonarnego nie powinien Pan korzystać, skoro ma Pan kartę a nie wszędzie ją tolerują.
@ciemnemarzenie Ani z czasem wszystkiego nam zabronią, zostaniemy zmuszeni tylko np do BLIKa.
Niekoniecznie. Nikt nie ma prawa nas do niczego zmusić.
@ciemnemarzenie Ale to robią, a my się zgadzamy.☹️
jak się zgadzacie,to macie, co chcecie, wybierali władzę to mają, co chcą. to dlaczego kiedyś można było zapłacić bankiem pocztowym przez allegro a teraz nie? to jest normalne?
Niestety zbaczamy z drogi. To nie była odpowiedź na moje pytanie. A z Allegro jak już coś może korzystać każdy, tylko robią utrudnienia na lokalnie. przez to zakupy niesfinalizowane i tyle.
I to Allegro traci na tych niesfinalizowanych transakcjach, nie my klienci. CHociaż my też, bo są fajne towary na lokalnie, a nie ma mozliwości zapłaty.