anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wniosek allegro protect

Client:106619247
#1 Nowicjusz#

mam już rozpoczętą dyskusję ze sprzedającym i żadnych pozytywnych decyzji. dostałam informację od allegro że zwrócą mipieniądze po wypełnieniu wniosku, który powinien być pod linkiem. Nie mam żadnego wniosku i nie wiem gdzie mam go szukać. Gdyby ktoś mógł poprowadzić mnie krok po kroku jak dotrzeć do tego wniosku. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LEW433
#21 Demiurg#

Powinien link być przy dyskusji, ale czasem coś nie zadziała, @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Cytat z: https://allegro.pl/dla-kupujacych/allegro-protect

"Mam zgłoszony problem sprzedającemu, co dalej?

Pamiętaj, że problem najlepiej zgłosić poprzez kliknięcie Zgłoś problem w szczegółach zakupu. Jako Allegro będziemy śledzić Twoją Dyskusję ze sprzedającym. Jeśli w Dyskusji klikniesz w Poproś o pomoc Allegro - włączymy się do rozmowy i pomożemy w wyjaśnieniu sprawy ze sprzedającym. Jeśli problem zgłosisz bezpośrednio telefonicznie lub mejlowo sprzedającemu, to trudniej nam będzie Ci pomóc.

Po kliknięciu Zgłoś problem rozpoczniesz Dyskusję ze sprzedającym. Jeśli sprzedający nie rozwiąże Twojej sprawy w ciągu 14 dni, wybierz na dole ekranu Dyskusji opcję: Oznacz jako nierozwiązana. Wyślemy Ci link do krótkiego formularza online Allegro Protect."

oznacz moderatorów