@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Boni mam zablokowane konto i co z tym zrobić? Zgłoszenie na e-mail zrobione i nikt nic nie odpowiedział i nic nie mogę kupić. Hmmm jakieś pomysły?
@agnese43 Proszę Cię o cierpliwość. Wkrótce dostaniesz odpowiedż mejlową ze szczegółami blokady i wskazówkami co zrobić, by móc w pełni korzystać z konta.
Wkrótce to ile czasu? E-maila dalej nie ma zgłoszenia zrobione a allegro nic nie odpowiedziało
I jeszcze jedno skoro allegro zablokowało min możliwość zakupu to może przedłużyć mi allegro Smart bo przecież nie mogę skorzystać z oferty ani pakietu
@agnese43 Ponagliłam Twoją sprawę, jednak nie mam informacji kiedy otrzymasz odpowiedź.
Smart nie zostaje przedłużony ze względu na blokadę konta.
To jest bardzo ciekawe.
Mogłem zrobić nic zablokowało min konto i w sumie to spoko nikt nie przedłużyć bonsoebnie należy. Jakbym zalegał do allegro pieniądze albo coś zrobił to sobie blokujcie ale bez jakiegokolwiek nawet e-maila że blokują to chyba nie powinno tak być. Sprzedając zaś jako firma za pośrednictwem Państwa portalu poza wysokimi opłatami otrzymuje np ponaglenia że przesyłka nie została wysłana w terminie choć to jest wina np kuriera zwłaszcza tych allegroone którzy notorycznie nie przyjeżdżaja na czas. Czara goryczy się przelewa 16procet prowizji za sprzedaż gdzie mi często zostaje ok 10procet to jest katastrofa
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ coś ktoś z Państwa już wie?
I jeszcze jedno rozumiem że jak np w obecje sytuacji na Państwa Portalu są produkty w atrakcyjnych cenach w dodatku dla posiadaczy pakietu smart z dostawa za 0zł co przysługuje mi z tytułu oczywiście opłacenia pakietu to również otrzymam odpowiedni rabat od allegro na zakup tych produktów? prawda?
@agnese43 Tak, jak wspomniałam odpowiedź w temacie blokady będzie mailowa. Na forum nie mamy dostępu do takich informacji.
Allegro nie przewiduje rabatów w takich sytuacjach.