Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem gdyz dokonalem zakupy wczoraj bez konta na allegro lokalnie przez blika i w momencie kiedy potwierdzilem w aplikacji banku (zrobilem to od razu) wyskoczyl komunikat ze zbyt dlugo mi to zajelo czasu a pieniadze z konta zeszly a sprzedajacy podobno nie ma zadnej informacji w razie czego mam potwierdzenie przelewu i nr zamowienia na tym potwierdzeniu ale na maila ani sms nic nie dostalem po zakupie prosze o pomoc @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:41690734 nie da się zrobić zakupu bez konta , pewnie zostałeś nabity w butelkę na podrobioną stronę Lokalnie
aha i co teraz mam z tym isc na policje? bo 420 zl piechota nie chodzi
@Client:41690734 a za co zapłaciłeś tak naprawdę. Patrzyłeś na potwierdzenie?
Ciesz się, że tylko 420 inni tracą nieraz kilka tysięcy np. kupując zgniłe jabka
Zgłoszenie na policje to tylko formalność bo i tak ich nie złapią 😒
@Client:41690734 jak Masz czas to idź na policję choć niewiele to zmieni ,dziwię się trochę bo to nie pierwszy i nie 10ty i nie setny wątek w temacie ,jak to jest z ludźmi jak zobaczą cenę to momentalnie wyłączają im się wszystkie dzwonki , ja mam odwrotnie , ale może to przychodzi z wiekiem
@Client:41690734 to racja, że bez konta zakupu nie zrobić. Wyślij proszę link z jakiego zrobiłeś zakup (pewnie to fikcyjna strona Allegro Lokalnie) - zgłoszę stronę do usunięcia.
Zachęcam do zgłoszenia sprawy na policję.
!NieKlikać! https://allegrolokalnie.pl-oferta755782.cfd/oferta/l/-153562835?id=5c8071d2-c168-4d1f-b8... taki link otrzymalem uwazajcie, no niestety dzis pracuje za darmo ;(
@Client:41690734 widzę, że strona nie jest już dostępna. Obraz usunęłam, ze względu na widocznego nadawcę wiadomości.
@Client:41690734 Link który otrzymałeś nie prowadził do Allegro Lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis Allegro.
BLIK który podałeś i potwierdziłeś posłużył do wypłaty gotówki w bankomacie lub zakupu kryptowalut - możesz się z tym zgłosić na policję ale odzyskanie pieniędzy będzie graniczyło z cudem, niestety.