Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ po dokonaniu zakupu i płatności blikiem nie pojawiła mi się w zakładce informacja o kupionym przedmiocie A pieniądze pobrało z konta
Bo to nie byla str allegro a podrobiona kasa poszla sie gwizdac
Stron na allegro lokalni tu podaj link do tej strony https://allegrolokalnie7875.cfd/?id=fkCmbbJIC9k62DAJ7Nm24IKgc1HkOo&frontend=AllegroLokalnie
to nie jest strona Allegro Lokalnie tylko podróbka niestety, masz końcówkę adresu z jakimiś liczbami a powinno być tylko .pl
I co w takim razie teraz muszę zrobić?
Możesz iść z tym chyba już tylko na policję, kontakt z bankiem ewentualnie ale nie wiem czy coś Ci się uda odkręcić. Allegro nic tu nie pomoże bo to nie jest ich strona, wszedłem na tego linka i nawet nie pokazuje wtedy że jestem zalogowany (a na innych ofertach jestem), nie mogę dodać tego ogłoszenia np. do ulubionych itd. ot podróbka strony. Raczej kasa stracona niestety 😞
Trudno ,nie mieści mi się to w głowie strona wyglądała jak zwykle allegro lokalnie można było wejść z niej w stronę główna więc nie dobiegła od prawdziwej
@Client:112949948 Dziennie zgłasza się tu kilka osób, nabranych w ten sam sposób
@Client:112949948 To nie strona Allegro, to podstawiona strona, zasadniczym tu problemem że Ty się logujesz do płacenia, a spróbuj się zalogować wcześniej i znaleźć to ofertę! tej kasy się nie odzyska, zglosić należałoby na Policję.
Bo linki na samej stronie prowadziły do allegro lokalnie dla nie poznaki. Trzeba się nauczyć co to jest domena. Takie niby oczywiste że domena lokalnie brzmi
a nie tak
https://allegrolokalnie7875.cfd
Widzisz różnicę?
Dzięki za pomoc
Teraz widzę, atrakcyjna oferta strona identyczna jak allegro lokalnie , poza tym nie miałem świadomości o tego typu oszustwach. Sprawę postaram zgłosić się na policję gdyż płatność blikiem musiała być skierowana do jakiegoś banku i myślę że da się ustalić właściciela konta na które Blik został przesłany
@Client:112949948 Zerknij na potwierdzenie tej transakcji BLIK.
Najpewniej będzie to wypłata gotówki w bankomacie.
Ewentualnie zakup kryptowalut na jakiejś stronie.
Nie nastawiaj się na odzyskanie pieniędzy bo w praktyce będzie to graniczyło z cudem.
.
Duzo straciłeś?