Zmiana adresu nienadanej, ale opłaconej paczki

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzień Dobry, niestety muszę zmienić adres wysyłki do opłaconego już zamówienia, ponieważ na dłuższy czas wyjeżdżam, a sprzedawca nie był w stanie o czasie nadać paczki.
Chciałbym prosić kogoś z moderatorów o udzielenie mi możliwości edycji adresu tego zamówienia - wysyłka miała odbywać się do domu, więc wstrzymam się z pisaniem na jaki adres chciałbym zmienić dane 🙂 @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Sprzedawca niestety nie może zmienić adresu, już pytałem. Metoda transportu kurierem na konkretny adres - jednak nie wiem przez jaką firmę. Zakup przez allegro lokalnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:45106924 dzień dobry! Przykro mi, ale nie mam możliwości nadania Ci możliwości edycji adresu, etykiet dla przesyłek kurierskich sprzedający nie generuje na Allegro Lokalnie, więc ja również nie mam możliwości wprowadzenia takiej zmiany.
Jeśli sprzedający nadał przesyłkę, nie będzie mógł już tego zmienić, jeśli tego nie zrobił, powinien mieć możliwość anulowania etykiety (jeśli ją utworzył) i wpisania innych danych.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzięki za informację. W takim wypadku powinienem sprzedającemu podać nowy adres do wysyłki w wiadomości prywatnej? takie rozwiązanie jest bezpieczne?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:45106924 tak, możesz przekazać adres sprzedającemu w wiadomości prywatnej na czacie Lokalnie, takie rozwiązanie jest bezpieczne.
Moderatorka