anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana paczkomatu do odbioru paczki

Client:94847163
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, zamówiłem wczoraj przedmiot na Allegro Lokalnie podając paczkomat w okolicach domu, jednakże sprzedawca odpisał, że paczkę będzie mógł nadać dopiero w czwartek, kiedy mnie już nie będzie w domu. Czy mogę prosić o zmianę paczkomatu z którego odbiorę paczkę z GDY79M na OXX01M ul. Wyzwolenia 2 83-221 Osiek? Dziękuję i pozdrawiam

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:94847163. Gotowe, edytowałam adres. Sprzedający może wygenerować etykietę z adresem dostawy do Paczkomatu OXX01M 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:94847163
#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo za pomoc 😊

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@MiMary  Bardzo fajnie ze starasz sie pomóc ale nurtuje mnie inny problem,  co będzie jeśli kupujący nie pojedzie do Osieka bo plany mu się zmienią, albo wróci wcześniej i paczka za nim nie zdąży?  

Czy ja też mogę napisać:  Marysiu, bardzo proszę wyślij moją paczkę na Berdyczów... numer paczki  XXXX  

Kto poniesie  koszty jeśli  paczka  wróci do nadawcy?  Bo to jest zwyczajne wtrącanie się osoby trzeciej  w umowę  sprzedaży zawartą między sprzedającym i kupującym.

oznacz moderatorów