Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Kupiłem wczoraj przedmiot przez Allegro Lokalnie, ale wybrałem zły paczkomat. Czy jest jakaś szansa na jego zmianę?
Jedyna to kontakt ze sprzedającym i ustalenie nowego. Jak InPost to możesz zmienić paczkomat w drodze- za opłatą.
Sprzedający napisał żebym skontaktował się z Allegro. To jak on może to zmienić?
Jak wygenerował etykietę to prosi Alelgro o jej usunięcie i generuje nową z właściwym adresem, Alelgro nie zmienia adresu dostawy.
W jaki sposób można poprosić allegro o usunięcie etykiety? Czy to jest proste do zrobienia czy potrwa kilka dni? Pytam, bo zależy mi na szybkiej wysyłce. Jeśli ma to trwać kilka dni to już podjadę do innego paczkomatu.
@extrabum podaj proszę numer zamówienia oraz, na który paczkomat chcesz zmienić dostawę.
Niestety nie widzę numeru zamówienia na allegro lokalnie 😞 ale jest to moj ostatni zakup. Chciałbym zmienić na paczkomat LPN02A.
@extrabum zmieniłam punkt dostawy, niech sprzedawca sprawdzi czy wyświetla mu się zaktualizowany punkt. Jeśli będą jeszcze komplikacje z zamówieniem, to skontaktuj się proszę przez ten formularz. 😊