Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dnia 31 lipca 2024 roku zakupiłem 3 tony pelletu niestety dostawca nie wywiązał się z zamówienia i byłem zmuszony kupić pellet gdzie indziej do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu pieniędzy dla mnie to bardzo ważne ponieważ muszę zakupić towar proszę o kontakt telefoniczny jak mam rozwiązać problem ze zwrotem gotówki Mieczysław Wojtyło telefon +48534684679 PROSZĘ O PILNY KONTAKT
@Client:101058859 Oczywiście że Ci się należy, zacznij od otwarcia dyskusji, masz pomoc Allegro, sprzedający ma 24godz. na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
tja ... pod warunkem ,że był to zakup przez allegro , cosik czuję przez skórę ..... @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
A se napisze. Zobaczę czy już nawet na pellet działają. Rozumiem że można być nagrzanym na PS5 ale pellet, a no tak to też do nagrzania 🙂
@serwis-texas nu.... produkt zaczyna się robić topowy , dobra cena i pacjent gotowy , masa naiwnych popłynęła w ub. roku .