anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniedzy

BaginsioR
#1 Nowicjusz#

Witam serdecznie mam pytanie odnośnie zakupu konta na lokalnym allegro. Zainteresował mnie produkt gdzie w nagłowku było napisane |"

Konto LOL League of Legends 677 lvl 284 Skinów | FA | NA WŁASNOŚĆ" |moje pytanie do sprzedającego było jasne czy otrzymam mozliwość zmiany hasła do konta jego odpowiedz została jakby przez niego ukryta bo nie dostalem jasno odpowiedzi jedynie to  ze dostane login i haslo oraz email nigdzie tutaj nie ma informacji ze nie bede miał mozliwosci nic zmienic  w opisie nie bylo zadnej adnotacji ze nie otrzymam pełnego adresu mailowego. Wiec takie pytanie do was czy jest to w jakims stopniu oszustwo i czy moge sie domagać zwrotu pieniedzy w szczególnosci ze tytuł sprzedazy jest napisany jasno " FA- Full Account " oraz ze otrzymam je na własność 

@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

A pytanie brzmi po co kupujesz takiej niejasne oferty, w takiej sytuacji to nie jakiś zwrot, najpierw reklamcja, może to być w formie dyskusji z pomocą Allegro:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE później dopiero możliwy jest wniosek o rekompensatę.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@BaginsioR prześlij link do oferty, abyśmy mogli ją zweryfikować.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BaginsioR
#1 Nowicjusz#

https://allegrolokalnie.pl/oferta/konto-lol-league-of-legends-677-lvl-284-skinow-or-fa-or-na-wlasnos... prosze bardzo to jest oferta która zakupiłem w opisie nie ma nic podane o braku dostępnosci do email'a

oznacz moderatorów

BaginsioR
#1 Nowicjusz#

@RaBarbar_ka argumentując mu ze pytałem sie czy bedzie możliwość zmiany danych a on przed zakupem nie poinformował mnie o tym tylko napisal ze otrzymam login haslo oraz email to chyba na rozum ludzki mozna odebrac to w sposob taki ze wszystko zostanie mi podane ... tu jeszcze pozniej jego odpowiedz na moja argumentacje : 

---" Jak widać na załączonym obrazku na twoje pytanie odpisałem tym co pisze w opisie czyli otrzymasz loginy czyli hasło i login do konta i email powiązany z kontem "---

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@BaginsioR zweryfikowaliśmy ofertę i jest ona prawidłowa. W tej sytuacji najlepszym rozwiązaniem jest założenie Dyskusji ze sprzedającym w celu wyjaśnienia sprawy. Jeśli będziesz potrzebował pomocy, możesz wezwać tam nasz support. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Nie dostałe skansen odpowiedzi i zdecydowałeś się na zakup?

oznacz moderatorów