Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam mam problem z notorycznym usuwaniem przez was ofert. w miniaturce mam zdjęcie jednej rzeczy na białym tle w tytule tylko co to jest za rzecz i ilość i ewentualnie wymiary co mam poprawić żebyście nie usuwali moich ofert
Najwidoczniej tło jest za jasne albo za ciemne Same białe tło nie wystarczy, musi spełniać jakiś tam parametry bieli.Najlepiej tło wycinać.
jakieś tam parametry to bardzo konkretna odpowiedz wszystkie moje ogłoszenia maja takie same parametry bieli a usuwacie notorycznie te same które maja najlepsza sprzedaż
@Dla_jasnosci a co podają w emailu jako powód usunięcia?
Opis i/lub tytuł Twojej oferty zawierają informacje, które nie dotyczą oferowanego przedmiotu. Możliwe też, że nie wszystkie zdjęcia w Twojej ofercie przedstawiają sprzedawany produkt.
W tytule i opisie przedmiotu wpisz wyłącznie informacje o oferowanym produkcie. Nie zamieszczaj tam zapisów niezwiązanych z samym przedmiotem, dla nich stworzyliśmy osobne zakładki:
Na zdjęciach w galerii przedmiotu nie umieszczaj napisów. Możesz tam podać jedynie:
żadna z tych rzeczy nie była umieszczona w ofercie
Dopytywałeś się o co konkretnie chodzi?
Może moderatorki coś więcej powiedzą @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
zamówiłam rozmowe z allegro niestety wszyscy z tego działu są zajęci mają dzwonić po 18. porównywałam opisy i zdjęcia z innymi sprzedającymi duże ilości wpisałam taki sam tytuł i zdjęcie jednak moje usunęliście a ich nadal się sprzedają. tak wiec o co chodzi ??
A podaj numer oferty
11835131745
WZNOWIŁAM JĄ TERAZ ALE JESLI JESZCZE RAZ ZOISTANIE USUNIETA TO JA JUZ SAMA NIE WIEM CO ZMIENIC
To oczywiście przekroczenie regulaminu w stopniu jakiś totalnie minimalnym, ale akurat w ofercie o podanym przez Ciebie numerze znajduje się zdjęcie z napisem -----PRZYDA SIĘ---
OK usunęłam przyda się
To jedna oferta czy kilka Ci zakańczają?
KILKA
WCZORAJ AZ 10
TĄ USUAWAJA OD PARU DNI CODZIENNIE CHOCIAZ DŁUGI CZAS WISIAŁA SPORO SPRZEDAŁAM I WSZYSTKO BYŁO OK
@Dla_jasnosci Jak dla mnie to czepiają się tego zdjęcia. https://a.allegroimg.com/original/11e34e/8b7169dc460dab4752ad881b11d0/Scisk-zacisk-stolarki-srubowy-...
ok pousuwam dzieki za podpowiedz nigdy bym o tym nie pomyślała