anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

1 przedmiot w 2 podgrupach

flavue
#7 Wielbiciel#

Czy jest możliwość wystawienia 1 produktu w 1 kategorii ale w dwóch podgrupach (nie wiem, czy dobrze to nazwałam)? Jeżeli mam zamieszczoną ofertę w kategorii 110911 Dom i Ogród - Wyposażenie - Dekoracje ścienne - Obrazy następnie z "Pracuj z katalogiem" wybiorę pozycję "Dodaj ofertę z tym produktem" i wskażę nr kategorii: 110911 Kolekcje i sztuka - Sztuka - Malarstwo - Abstrakcja, to czy jeżeli ktoś kupi w "Obrazy" to zniknie w "Abstrakcja"? Powstały dwa ogłoszenia i jak coś zmieniam w jednym to nie zmienia się w drugim. 

Jeżeli nie, to czy jest inny sposób, żeby zamieścić jeden obraz w podgrupach "Obrazy" i "Abstrakcja" i żeby oferta z jednej z podgrup została automatycznie zakończona jak ktoś kupi obraz w innej grupie? 

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@flavue podaj mi proszę numer ofert, o które chodzi. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

flavue
#7 Wielbiciel#

np. 17338530862 oraz 17338520786

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@flavue dziękuję. Jedna oferta może być w jeden kategorii, więc przykro mi, ale nie ma opcji, o której piszesz. W tej chwili musisz pilnować tych ofert, bo są to dwie, oddzielne propozycje, więc jeśli przedmiot sprzeda się w jednej kategorii, w drugiej pozostanie aktywna. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

flavue
#7 Wielbiciel#

Dziękuję. Szkoda, że nie ma takiej opcji. W takim razie jedną muszę usunąć.

oznacz moderatorów