Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jest błąd na allegro nowe zamówienia mają status opłacony ale nie widać danych do wysyłki i przesyłek w manager paczki impost tak samo zamówienia nie ściągają się w shop gołd mają status rozpoczęty ma ktoś tak ?
@Dampol24_pl @ABExpert_pl @Drukuj_Tanio @pozcom @rolfa Automatycznie wykluczymy dzisiejsze zamówienia z Jakości sprzedaży
Witam.Nadal nie można zamówić podjazdu kuriera.
Wciąż jest błąd przy próbie drukowania etykiet !!!! Gdzie to rozwiązanie problemu ?
Co ze statystykami i ocenami? Będą wyłączone z jakości ?
jak sobie zgłosisz zamówienia to MOŻE, ale z allegro nic nie wiadomo.
ja mam większy problem, jak nie zamówię kuriera teraz to za godzinę gdzieś przejedzie obok i tyle będzie z dzisiejszych nadań.
Dobrze mają ci co mogą poczekać.
5c28c100-cf1d-11ee-bb24-3f463b05459f
Witam, nie mogę wysłać paczki ponieważ nie mogę wygenerować etykiety. Zamówienie opłacone, wszytsko wporządku natomiast nie świecą się dwie ikony (nr przesyłki i dowód wpłaty) po zalogowaniu do inpost, wchodząc w import przesyłek allegro, również nie widzi system tej paczki.
Nr zamówienia: dc8f4fb0-cf10-11ee-a879-bbbf4e9eff76
Witam. Potwierdzam, mamy to samo, chyba jest jakieś opóźnienie, bo jeszcze do godziny 11, wszystko było jak trzeba.
Witam, u nas tak samo. Brak zaimportowanej przesyłki na stronie InPost.
Ja mam tak samo, dzwoniłem na infolinię to powiedzieli, że regulaminowo mają 8 godzin na import danych z Allegro.
Ciekawe co z regulaminowym czasem wysyłki
A co to interesuje Allegro, to nie oni dostana zaniżoną ocenę, tylko Ty.
Niestety też mam ten sam problem
jest błąd na allegro nowe zamówienia mają status opłacony ale nie widać danych do wysyłki i przesyłek w manager paczki impost tak samo zamówienia nie ściągają się w shop gold mają status rozpoczęty
Nic nie działa nie ściągania się zamówienia i nic się nie da wydrukować od 30 minut ..
To samo! Jakieś cyrki się dzieją na Allegro...
U mnie też nie mogę...
009a1ea1-cf14-11ee-9732-c71fd19d2f1c
794562b0-cf14-11ee-b74e-e33b1b26cfe9 |
No trzeba będzie podawać numery zamówień do wykluczenia ze statystyk i negatywne kometarze z tym zwiąane też.
Przesyłek One Box też nie da się wygenerować, całe pole z danymi jest puste