Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jest błąd na allegro nowe zamówienia mają status opłacony ale nie widać danych do wysyłki i przesyłek w manager paczki impost tak samo zamówienia nie ściągają się w shop gołd mają status rozpoczęty ma ktoś tak ?
Potrzebuję pomocy nie mogę wydrukować listu po sprzedaży w menadżer inpost, na 3 sprzedane paczki tylko jedna była widoczna, czy wie ktoś jak to ogarnąć?
To awaria na Allegro ,nic nie zrobisz.
Maile przychodzą, a zakupów w zakładce Zamówienia na Allegro oraz w Aplikacji Inpost Manager Przesyłek nie ma.
A żeby kiedyś taka awaria była że prowizji nie pobiera....
To się akurat pobrało bez problemu - sprawdziłem.
19.02.2024, 12:50 |
pobranie opłat ze środków PayU
|
U mnie to samo
Mam problem, klientka zamówiła przesyłkę Allegro Mini. Gdy chcę ją nadać, okazuje się, że nie ma do formularza zaczytanych żadnych danych adresowych odbiorcy. Wpisuję więc je ręcznie. Wypełniam wszystkie pola poza nazwą firmy, gdyż nie dokonuje zakupu firma. Po zatwierdzeniu danych jest wszystko ok, ale gdy chcę zatwierdzić i nadać całą przesyłkę dostaję komunikat:
Błąd przetwarzania
Pole "Dane odbiorcy - kod kraju" zawiera błędne dane: Pole nie może być puste
Pole "Dane odbiorcy - kod kraju" zawiera błędne dane: musi pasować do wyrażenia [A-Z]{2}
Co robię źle?
dokładnie ten sam problem mam
Witam,
nie da się dziś nadać allegro dpd poniżej,
wszystko prawidłowo wypełnione,
ponadto nie działa nadawanie paczkomatu,
Witam
W panelu zamówienia nie widać adresu kupującego, mam go na emailu. Po ręcznym uzupełnieniu wyskakuje taki komunikat "
Pole "Dane odbiorcy - kod kraju" zawiera błędne dane: Pole nie może być puste
Pole "Dane odbiorcy - kod kraju" zawiera błędne dane: musi pasować do wyrażenia [A-Z]{2}
Nie mam możliwości uzupełnienia tych danych, z automatu jest podstawiona Polska i tak powinnobyć.
Mam ten sam problem... jak będziesz miał rozwiązanie to prośba o wrzucenie tutaj. Dziękuje!
U nas to samo 😞
u mnie tak samo 😕
Również mamy to samo
U nas też.. od 11.30 nie można zrealizowac żadnego zamówienia.. Nie mogę ich nawet importowac przez apaczkę czy menager inpost.
Porażka. ciekawe czy allegro poinformuje tych wszytkich klientów o opóxnieniach z ich winy.. pewnie nie ;/
5ff00330-cf12-11ee-8b87-a57f96aa4339
Chyba pracują nad tym.... mi z godziny 11.23 jedno zamówienia zassało do menagera Inpost, reszta nadal wisi
tak samo
u mnie to samo
U mnie to zamówienia