Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam jest błąd na allegro nowe zamówienia mają status opłacony ale nie widać danych do wysyłki i przesyłek w manager paczki impost tak samo zamówienia nie ściągają się w shop gołd mają status rozpoczęty ma ktoś tak ?
Coś ruszyło - 2 poszły
brak adresów przez wysyłam przez Allegro, również paczkomaty In-post, jak i Allegro One Box
Dzień dobry,
Nie widzę danych do faktury i wysyłki, wybrano "kurier DPD", pojawia mi się to w dwóch zamówieniach z dziś.
Nie mogę wygenerować listu ani wpisać danych osobiście, błąd (kod kraju). Rozmawiałam z klientem, podał wszystkie dane, zarówno do faktury jak i wysyłki, niestety ja tego nie widzę. Otrzymałam powiadomienie mailowe odnośnie zakupu, tam wszystkie dane są widoczne, natomiast (jak widać na zdjęciu) - tu się dane nie pojawiły. Proszę o pomoc. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
U mnie również problem (inPost). Brak ikonek "dowód zakupu" i "list przewozowy" przy zamówieniach. Przesyłki nie pojawiają się w managarze inPost.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
dpd smart nie zaciąga danych - nr zamówienia: 0d1ee0c0-cf1e-11ee-ab5b-358ace0c4a6e
Zaczyna ściągać... AŻ JEDNO!
U mnie również tylko 1 się poprawnie nadpisało
a u mnie aż 4🤣🤣🤣🤣
jestem ciekawy czy allegro poinformuje klientów o możliwości nie otrzymania przesyłki z ich powodu
Huehuehue
wszystko już działa, można nadać paczkę
U mnie nadal nie działa.
u Nas tylko część zamówień, reszta bez zmian
Dokładnie, losowo.
Dokładnie tak samo, ale to znaczy że powoli rusza 🙂
Dołączamy się do klubu ofiar losu (usterki w Allegro). Dzwoniłem w tej sprawie do osoby kupującej i dostałem potwierdzenie na zdjęciu, ze klient ze swojej strony wszystko uzupełnił. Wychodzi na to że nie jest to problem nie związany z kupującymi czy sprzedającymi.
Teraz pojawił się nowy problem. My dostajemy wiadomości od kupujących, że pomimo opłacenia zamówienia, dostają maile że zamówienie jest nie opłacone.....
nadal nie działa, brak adresów przez wysyłam przez Allegro, również minikurier Inpost, jak i Allegro One Box
ja tez tak mam..niestety wplynie to na czas nadania paczek..ehhh..
Witam,
Wystepuję bład w imporcie z allegro do managera paczek- taką też dostałem informcaję z obsługi inpost.
Pytanie do moderatorów, jeśli dzisiaj nie uda się naprawić awarii w inpost, a ja nie bede mógł nadać dziś moich zamówień to dostane minusowe punkty liczone do jakości sprzedaży za dłuższą wysyłkę z nie mojej winy? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_