Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas wystawiana ofert nie mogę wybrać żadnej kategorii, w każdej pojawia się komunikat: Kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na allegro.pl, dlatego oferta nie może być opublikowana.
Czcionka jest jasnoszara - nie można wybrać żadnej kategorii?
Ktoś ma podobnie?
żadna kategoria nie jest aktywna
Ciekawe że wzrost ilości awarii jest wprost proporcjonalny do wzrostu opłat za korzystanie z serwisu, a to przecież powinno iść zupełnie w drugą stronę...
Rozwiązaliście już problem z nieskanowaniem się na poczcie etykiet mini przesyłki? Nie? No właśnie, to się weźcie za robotę a nie za wymyślanie nowych prowizji.
Widać ze problem podajcie tylko info aby każdy wiedział
Witam.Nie mogę wystawić aukcji pokazuje komunikat Kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na allegro.p
Mam taki sam komunikat w każdej kategorii. Nic nie mogę wystawić na rynku polskim.
To samo. Czyli jest jakiś błąd po stronie Allegro. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ prosimy o sprawdzenie tej sytuacji
Witam, dlaczego przy niektórych produktach pojawia się taki komunikat?
"Wybrana kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na rynku czeskim"
Okej też tak mam czyli już wiemy o co chodzi czekamy
Mamy to samo.
ten sam problem w kategorii Dom i ogród
U nas w elektronice i grach na konsole to samo.
Dobrze że **piiip** działa normalnie to przynajmniej można popracować w poniedziałek od rana.
Allegro to już nawet oeliksa wypipuje widzę 😄
Tak , problem jest ogólny , również mam to samo , nic tylko czekać na rozwiązanie problemu.
Podczas modyfikowania oferty wystąpiły błędy - Oferta z wybraną kategorią nie będzie widoczna w twoim serwisie bazowym.
witam,mam taki komunikat przy edycji swoich ogłoszeń,o co chodzi?
Tak mam to samo, sto odświerzeń niekiedy pomaga, ale nie zawsze.
U mnie to samo, nie moge edytować ofert.
U mnie to samo, próbuje kombinować na różne sposoby ale nie da się nic zrobić. U was teżprzy wystawianiu z Baselinker?
@pioneeer1 to wszystko za sprawą tego cudownego błędziku, który wywalił całe allegro xd
pokazuje komunikat Kategoria jest wyłączona ze sprzedaży na allegro.pl, dlatego oferta nie może być opublikowana
proszę o pomoc