Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
hello
I have a problem. I got suspended, and when I contacted technical support, I was informed that my original account, Client:60548089, is linked to another account that I do not know anything about and do not have any information about. It is Client:118493091, and when I requested any data about the other account linked to me, they did not provide any information about this account... What should I do to resolve this issue?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:60548089 czarno, to widzę, bo dopóki nie odblokujesz tego drugiego konta, to twojego konta Ci nie odwieszą😔
I have no idea about the second account, just accusations with no information
Do you have any idea how to reach the other account owner?
@Client:60548089 You will receive the answer by email.
I have not received any new email regarding the issue, only a technical support ticket and I have not reached any solutions. Technical support only tells you that there is an account linked to you, number 118493091. How do I reach this account or data about it or a way to solve this problem ?
@Client:60548089 please be patient, you will receive an answer by email.
O błędnym kole w pomocy technicznej Allegro !!!
allegro : Zawiesiliśmy Pani konto, ponieważ według naszej analizy jest ono powiązane z innymi kontami w Allegro, na których zostały nałożone sankcje: Client:118493091. Podstawą naszych działań był art. 2.12 oraz 8.7 Regulaminu Allegro.
jestem : Nie wiem nic o tym koncie Client:118493091, aby móc się z nim komunikować
allegro : Według naszych danych dostęp do Pani konta oraz tego wskazanego wcześniej posiadała ta sama osoba lub ich Użytkownicy działali w porozumieniu.
jestem : Naprawdę nic nie wiem o tym koncie.
allegro : Na podstawie posiadanych przez nas danych, stwierdzamy, iż dostęp do Pani konta oraz konta wskazanego we wcześniejszej korespondencji posiadała ta sama osoba lub też Użytkownicy obu kont działali w porozumieniu.
jestem : Czy masz na myśli, że inne konto Klient:118493091 korzysta z moich danych identyfikacyjnych?
allegro : Mamy na myśli to, że dostęp do Pani konta oraz do tego, które wskazaliśmy wcześniej ma ta sama osoba. Dlatego prosimy o wyjaśnienie sytuacji na powiązanym koncie.
jestem : Czy możesz mi podać adres e-mail konta Klient:118493091?
allegro : Tutaj, ze względów bezpieczeństwa mogę udzielić jedynie szczegółów na temat konta Client:60548089.
jestem : Co powinienem zrobić, jeśli nie znam żadnych informacji na temat innego konta powiązanego z moim kontem?
allegro : Zachęcam Pana do kontaktu, wysłania wiadomości do użytkownika Client:118493091. Kiedy otrzymamy od niego wiadomość, to przekażemy wszystkie niezbędne informacje.
jestem : Jak mogę mu wysłać wiadomość ?
Moje konto nie jest kontem firmowym... Nie ma funkcji wysyłania nowej wiadomości
allegro : Brak tej możliwości wynika z obecnych sankcji na koncie.
O błędnym kole w pomocy technicznej Allegro !!!
allegro : Zawiesiliśmy Pani konto, ponieważ według naszej analizy jest ono powiązane z innymi kontami w Allegro, na których zostały nałożone sankcje: Client:118493091. Podstawą naszych działań był art. 2.12 oraz 8.7 Regulaminu Allegro.
jestem : Nie wiem nic o tym koncie Client:118493091, aby móc się z nim komunikować
allegro : Według naszych danych dostęp do Pani konta oraz tego wskazanego wcześniej posiadała ta sama osoba lub ich Użytkownicy działali w porozumieniu.
jestem : Naprawdę nic nie wiem o tym koncie.
allegro : Na podstawie posiadanych przez nas danych, stwierdzamy, iż dostęp do Pani konta oraz konta wskazanego we wcześniejszej korespondencji posiadała ta sama osoba lub też Użytkownicy obu kont działali w porozumieniu.
jestem : Czy masz na myśli, że inne konto Klient:118493091 korzysta z moich danych identyfikacyjnych?
allegro : Mamy na myśli to, że dostęp do Pani konta oraz do tego, które wskazaliśmy wcześniej ma ta sama osoba. Dlatego prosimy o wyjaśnienie sytuacji na powiązanym koncie.
jestem : Czy możesz mi podać adres e-mail konta Klient:118493091?
allegro : Tutaj, ze względów bezpieczeństwa mogę udzielić jedynie szczegółów na temat konta Client:60548089.
jestem : Co powinienem zrobić, jeśli nie znam żadnych informacji na temat innego konta powiązanego z moim kontem?
allegro : Zachęcam Pana do kontaktu, wysłania wiadomości do użytkownika Client:118493091. Kiedy otrzymamy od niego wiadomość, to przekażemy wszystkie niezbędne informacje.
jestem : Jak mogę mu wysłać wiadomość ?
Moje konto nie jest kontem firmowym... Nie ma funkcji wysyłania nowej wiadomości
allegro : Brak tej możliwości wynika z obecnych sankcji na koncie.
@Client:60548089 no to ciekawa sprawa, oba konta są zablokowane, a oni kazali wysłać wiadomość, dobre😁
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ponad 50 e-maili
Perpetum cretinum zablokowaliśmy ci konto, więc nie możesz wysylać wiadomości, ale zachecamy cię do kontaktu poprzez wysłanie wiadomości chociaz nie możesz ich wysyłać... bo ci zablokowaliśmy kontooo
Imagine the technical support at Allegro
More than 50 emails to resolve my relationship with another account I know nothing about
This is extremely unfortunate
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Tak, to jest tutejszy świat 🙂
a nie nets tak, że drugie konto również należy do ciebie z założyłeś je przypadkiem przy próbie logowania do aplikacji? Oni tu robią takie numery- ludzie zakładają nowe konta i nie widzą tego a potem się dziwią że mają kilka- takie udogodnienia dla ludu
@Monika__L te drugie konto ma ponad rok, więc nawet jak je założył, to i tak pewnie nie pamięta
Ale może spróbować się na nie zalogować
może hasło jest takie samo jak na tym pierwszym