anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

AD00D859V2

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  automat nie przyjął paczki , wyświetla niepoprawny numer , bardzo proszę to zabrać i dostarczyć do odbiorcy 

z poważaniem 

mdrogeria

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

gdvorek
Moderator
Moderator

@mdrogeria konsultuję Twoje zgłoszenie. Proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria a przy dobrym automacie stoisz 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 

mdrogeria_0-1743171893847.jpeg

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mdrogeria  tak trochę BTW, znalazłem na Allegro fajny opis o sprzedającym i tak się zastanawiam ilu klientów to czyta🤔, myślę, że Allegro powinno w tej zakładce założyć licznik odwiedzin 😁

ccc.jpg

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T Ja Ci do łóżka nie zaglądam , to jest zapis dla ,,trudnych klientów ,, 

Nie jesteś tu pierwszy dzień to zdajesz sobie sprawę z tego do czego są zdolni co niektórzy 

jestem solidnie kryty tym zapisem 

zaakceptował ? ...zaakceptował , a jak se nie przeczytał to jego problem .Wklej jeszcze zapis na temat łorlena i dhl  

niech się młodzież uczy , a i Wam starym wygom ta lekcja na pewno wyjdzie na zdrowie 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mdrogeria ten opis jest naprawdę ok, ale ja naprawdę zastanawiam się , czy ktoś to czyta? 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T to czy ktoś czyta czy nie mam w poważaniu , zapis jest zaakceptowany podczas zawierania transakcji , 2 razy już mi się przydał w dyskusjach , zastanawiam się jeszcze czy nie zrobić z niego użytku do ostatniego negatywa 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

pełna zgoda w/w sprzedawca spełnia w pełni obowiązek informacyjny wymagany przez ustawę konsumencką i prostuje kłamstwa allegro ale

@mdrogeria @KOGIEL_T wg interpretacji allegro zabronione jest umieszczanie w/w informacji na stronie "o sprzedającym"

wg serwisu należy te informacje umieścić w zakładce dostawa

przypominam stary wpis:

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/allegro-%C5%82amie-polskie-prawo/m-p/2782

serwis zablokował nam konto za podobne praktyki - zobaczcie kiedy to było i czy coś się tutaj zmieniło 🙂

oznacz moderatorów