Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ automat nie przyjął paczki , wyświetla niepoprawny numer , bardzo proszę to zabrać i dostarczyć do odbiorcy
z poważaniem
mdrogeria
@mdrogeria konsultuję Twoje zgłoszenie. Proszę o cierpliwość.
@mdrogeria a przy dobrym automacie stoisz 😄
@mdrogeria tak trochę BTW, znalazłem na Allegro fajny opis o sprzedającym i tak się zastanawiam ilu klientów to czyta🤔, myślę, że Allegro powinno w tej zakładce założyć licznik odwiedzin 😁
@KOGIEL_T Ja Ci do łóżka nie zaglądam , to jest zapis dla ,,trudnych klientów ,,
Nie jesteś tu pierwszy dzień to zdajesz sobie sprawę z tego do czego są zdolni co niektórzy
jestem solidnie kryty tym zapisem
zaakceptował ? ...zaakceptował , a jak se nie przeczytał to jego problem .Wklej jeszcze zapis na temat łorlena i dhl
niech się młodzież uczy , a i Wam starym wygom ta lekcja na pewno wyjdzie na zdrowie
@mdrogeria ten opis jest naprawdę ok, ale ja naprawdę zastanawiam się , czy ktoś to czyta?
@KOGIEL_T to czy ktoś czyta czy nie mam w poważaniu , zapis jest zaakceptowany podczas zawierania transakcji , 2 razy już mi się przydał w dyskusjach , zastanawiam się jeszcze czy nie zrobić z niego użytku do ostatniego negatywa
pełna zgoda w/w sprzedawca spełnia w pełni obowiązek informacyjny wymagany przez ustawę konsumencką i prostuje kłamstwa allegro ale
@mdrogeria @KOGIEL_T wg interpretacji allegro zabronione jest umieszczanie w/w informacji na stronie "o sprzedającym"
wg serwisu należy te informacje umieścić w zakładce dostawa
przypominam stary wpis:
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/allegro-%C5%82amie-polskie-prawo/m-p/2782
serwis zablokował nam konto za podobne praktyki - zobaczcie kiedy to było i czy coś się tutaj zmieniło 🙂