Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chce aktywować konto Allegro za pomocy karty Revolut wysłałem do Allegro załączniki ze zdjęciami przelewu , . Kiedy mogę czekać za aktywacją . Wysłałem na kwotę 5,01
Tak aktywacja PayU 3dni a Przelewy24 5dni o ile wszystkie dane są zgodne.
@Ud4neZakupy Kiedy wykonałeś przelew weryfikacyjny?
Wczoraj 07.11.23
@Ud4neZakupy W takim razie, proszę Cię o chwilę cierpliwości. Jak już wspomniał wyżej @LEW433, weryfikacja trwa do kilku dni roboczych.
Ok dzisisj dostałem zwrot środków na konto
Ale brak aktywacji konta
@Ud4neZakupy Weryfikacja trwa około 5 dni roboczych, ten termin jeszcze nie minął. Zwrot środków nie świadczy o zakończeniu weryfikacji. 🙂
Ok dzięki wielkie za odp 😄
Nadal czekam za aktywacją mimo ze minął 5 ty dzień roboczy 🥲
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Mogłby mi ktoś pomoć w tym procesie weryfikacji ? Mija 8 dzien roboczy
@Ud4neZakupy Poinformowano mnie, że dzisiaj ponowiłeś przelew weryfikacyjny. Prześlij proszę potwierdzenie tego przelewu przez formularz. Możliwe, że Revolut nie przekazał Twoich danych, tylko dane rachunku technicznego, dlatego weryfikacja nie mogła się dotąd zakończyć powodzeniem. Nasi eksperci przeprowadzą weryfikację na podstawie przesłanego przez Ciebie dokumentu.
przelałem potwierdzenie przelewu z 3-4 razy przez formularz . Niestety nadal nie moge wystawic przedmiotów 😞