anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro blokuje konto nieprawidlowe numery ean

electro_it
#1 Nowicjusz#

Witam
Dostalismy juz jakis czas temu ostrzezenie od allegro o wystawianie ofert niezgodnych z regulaminem. Problem jak sie okazalo polegal na wystawainiu ofert z nieprawidlowym numerem EAN. Do polowy stycznia zatrzymalismy na allegro wszystkie oferty, zablokowalismy tez oferty z naszej strony, sprzedaz jest u nas zintegrowana z naszym sklepem i oferty wystawiane sa automatycznie. Po jakims czasie otrzymnalismy ponownie ostrzezenie, mimo, że nic nie wsyatwialismy. Na ten moment nasze konto ma nałożoną blokade mimo  ze nic nie wystawiamy. Rozumiem że system sprawdza produkty wystawiane w przeszlosci i dlatego chcialem zapytac jak wyedytowac/usunac produkty dodane wczesniej, tak aby system juz nie podpinal ich z naszym kontem.
Dziekuje za pomoc

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@electro_it widzę, że napisałeś dziś do nas maila w zgłoszeniu o numerze 47914707. Zaczekaj proszę na odpowiedź w Twojej sprawie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

electro_it
#1 Nowicjusz#

Mam nadzieje ze pomozecie mi w tej sprawie. Jesli dotyczy to produktow ktore zostaly dodane do bazy produktow allegro, można je cakowicie usunac lub prosze mi powiedziec jak jes usunac. Na ten moment mam je usuniete u siebie aby nie byly ponownie dodane

oznacz moderatorów