Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dostalismy juz jakis czas temu ostrzezenie od allegro o wystawianie ofert niezgodnych z regulaminem. Problem jak sie okazalo polegal na wystawainiu ofert z nieprawidlowym numerem EAN. Do polowy stycznia zatrzymalismy na allegro wszystkie oferty, zablokowalismy tez oferty z naszej strony, sprzedaz jest u nas zintegrowana z naszym sklepem i oferty wystawiane sa automatycznie. Po jakims czasie otrzymnalismy ponownie ostrzezenie, mimo, że nic nie wsyatwialismy. Na ten moment nasze konto ma nałożoną blokade mimo ze nic nie wystawiamy. Rozumiem że system sprawdza produkty wystawiane w przeszlosci i dlatego chcialem zapytac jak wyedytowac/usunac produkty dodane wczesniej, tak aby system juz nie podpinal ich z naszym kontem.
Dziekuje za pomoc
@electro_it widzę, że napisałeś dziś do nas maila w zgłoszeniu o numerze 47914707. Zaczekaj proszę na odpowiedź w Twojej sprawie.
Mam nadzieje ze pomozecie mi w tej sprawie. Jesli dotyczy to produktow ktore zostaly dodane do bazy produktow allegro, można je cakowicie usunac lub prosze mi powiedziec jak jes usunac. Na ten moment mam je usuniete u siebie aby nie byly ponownie dodane
Nadal nie otrzymalem pomocy, na emaila ciagle odpowiada ktos inny, bez zapoznania sie z sytuacja. Mam wrazenie ze jestem zbywany z konkretna odpowiedzia. Dlatego zapytam tu, mam wskazane przez allegro numery ean ktore byly bledne w naszych ofertach. Na ten moment oferty sa zakonczone i juz nawet nie ma ich w zakonczonych, nie jestem w stanie ich poprawic. Dlatego pytam czy jezeli oferty beda przez nas wznowione bez tych produktow ktore maja wedlug allegro bledny numer EAN to czy nadal bedziemy otrzymywac ostrzezenia i blokady. Dodam ze numery EAN sa prawidlowe bo wskazuja w internecie odpowiedni produkt, ale moge ominac te prdukty w ofertach zeby nie miec problemow.
@electro_it jeśli nie będziecie już mieli ofert z produktami niezgodnymi z regulaminem, to nie otrzymacie powiadomień. Natomiast kwestię zdjęcia nałożonej blokady, możecie już wyjaśniać tylko e-mailowo, więc w tym wypadku muszę poprosić Was o cierpliwość i poczekanie na odpowiedź w tej sprawie.
Wczesniej tez nie mielismy tych ofert aktywnych a mimo to blokada zostala nalozona. Wiec mam nadzieje, że teraz gdy one zniknely nawet z zakonczonych nie pojawia sie juz ostrzezenia