anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro International Automaty Paczkowe Czechy, One

AstraDigital
#8 Zapaleniec

Witam, wysyłam paczki do Czech. Dotąd korzystaliśmy z metody Allegro International poprzez przewoźnika Inpost. Nagle wskoczyły zamówienia Allegro International ale poprzez kuriera One - nie możemy ich nadać, ponieważ system woła od nas umowy własnej - nie mamy takiej. Rozliczamy się albo poprzez Allegro, albo mamy umowę z Inpost i tylko takie opcje dostawy mieliśmy zaznaczone. Teraz Allegro narzuciło kuriera One - jak mogę wyłączyć opcję dostawy Allegro International Odbiór w Punkcie Czechy, One  i Allegro International Automaty Paczkowe Czechy, One ? Jak mam nadać paczki dla Klientów, jeśli nie mam umowy z Kurierem One? Proszę o pilną pomoc @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

O Matko... Polski nie ogarniają, a za granicę się pchają. Brak słów....

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AstraDigital czy możesz proszę przesłać zrzut ekranu z wyświetlanym komunikatem przy próbie nadania paczek? Uwzględnij proszę na zrzucie całą stronę (pasek adresowy, datę oraz godzinę). Zakryj jedynie dane wrażliwe tj. dane klienta. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AstraDigital zrzut ekranu nie będzie już potrzebny. Skonsultowałam to w międzyczasie z działem technicznym i ustaliłam, że problem dotyczył błędnie wybranej metody do nadania przesyłek.

Dla przesyłek realizowanych przez Kuriera One, próbowałeś wybrać InPost - dlatego pojawiał się błąd. Ważne jest, aby nadawać paczki, taką samą metodą, która jest w zamówieniu. Finalnie widzę, że udało Ci się nadać przesyłki. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów