Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wysyłam paczki do Czech. Dotąd korzystaliśmy z metody Allegro International poprzez przewoźnika Inpost. Nagle wskoczyły zamówienia Allegro International ale poprzez kuriera One - nie możemy ich nadać, ponieważ system woła od nas umowy własnej - nie mamy takiej. Rozliczamy się albo poprzez Allegro, albo mamy umowę z Inpost i tylko takie opcje dostawy mieliśmy zaznaczone. Teraz Allegro narzuciło kuriera One - jak mogę wyłączyć opcję dostawy Allegro International Odbiór w Punkcie Czechy, One i Allegro International Automaty Paczkowe Czechy, One ? Jak mam nadać paczki dla Klientów, jeśli nie mam umowy z Kurierem One? Proszę o pilną pomoc @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
O Matko... Polski nie ogarniają, a za granicę się pchają. Brak słów....
@AstraDigital czy możesz proszę przesłać zrzut ekranu z wyświetlanym komunikatem przy próbie nadania paczek? Uwzględnij proszę na zrzucie całą stronę (pasek adresowy, datę oraz godzinę). Zakryj jedynie dane wrażliwe tj. dane klienta.
@AstraDigital zrzut ekranu nie będzie już potrzebny. Skonsultowałam to w międzyczasie z działem technicznym i ustaliłam, że problem dotyczył błędnie wybranej metody do nadania przesyłek.
Dla przesyłek realizowanych przez Kuriera One, próbowałeś wybrać InPost - dlatego pojawiał się błąd. Ważne jest, aby nadawać paczki, taką samą metodą, która jest w zamówieniu. Finalnie widzę, że udało Ci się nadać przesyłki. 😊