Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Od kilku dni mam problem z nadaniem mini przesyłki na poczcie . Wygenerowalam etykietę, zawiozłam na pocztę, następnego dnia paczka została mi zwrócona ponieważ nie ma jej w systemie. Nadałam więc ja kolejny raz i znowu to samo. Allegro juZ poleciało mi punktach nie z mojej winy a ja nadal nie mogę wysłać paczki. Proszę o pomoc co mogę zrobić w takiej sytuacji
Podaj numer zamówienia, aby ktoś z moderacji @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ mógł wykluczyć tę przesyłkę ze statystyk i spojrzeć co jest nie halooooo
00659007730889420615
@simonex15 Ta paczka jest widoczna w systemie śledzenia Poczty Polskiej: https://emonitoring.poczta-polska.pl/?numer=00659007730887484350. Na jakiej podstawie obsługujące Cię osoby twierdzą, że jest inaczej?
Nie wiem. Panie w moim punkcie pocztowym spisując numer przysyłki twierdzą że nie mają jej w systemie. I to faktycznie prawda bo pokazywały mi tablice na której nie wyświetliło mojej paczki.
W piątek w południe dzwoniłam też na infolinię poczty polskiej i tam Pani powiedziała że paczka jest w systemie, ale może system ma opóźnienia i żeby spróbować podejść na pocztę w godzinach wieczornych, więc tak zrobiłam ale nadal nie mogłam jej nadać. Byłam również w sobotę, ale znowu się nie udało. Pani na poczcie (ewidentnie mając już dość moich ciągłych wizyt) stanowczo stwierdziła że to moja wina bo ona paczki nie ma w systemie i koniec.
Klient czeka na paczkę, której ja nie mogę od kilku dni nadać z nie mojej winy. Proszę o pomoc bo nie mam już pomysłu co mam zrobić
Jaki masz ustawiony adres nadawczy placówki pocztowej w systemie Allegro?
Nadajesz paczkę w tym punkcie?
Nie chcę wprowadzić w błąd ale kiedyś nie można było nadać paczki w agencjach pocztowych, może tu jest problem.
Zrób też scene na poczcie, awantura czasem pomaga
Adres wygenerowało mi automatycznie przed wydrukowaniem (najbliższa placówka pocztowa) .
Jeżeli nie mogę nadać w punkcie pocztowym to jak inaczej mam ją nadać?
Dzwoniłam do Poczty Polskiej i uzyskałam informację że nie mogę nadać paczki bo nie zamknięty jest zbiór i allegro nie wysłało jej do ZST. Proszę powiedzieć co mam zrobić w takiej sytuacji
Można powiedzieć, że jakość adekwatna do ceny. Nawet jak wyślesz, to nie wiadomo, kiedy dotrze do adresata. Może za 3 dni, może za 3 tygodnie