Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałam powiadomienie w momencie wycofywania się z Allegro smart, że niewykorzystane środki zostaną mi zwrócone na konto. Nie jest to pierwszy raz, kiedy tak się nie stało. Zwrotu nie mam do teraz.
Kiedy i w jaki sposób moje przelane środki trafią z powrotem do mnie?
@777Alex7 Myślę że wiedza to nie tylko umiejętność krytykowania wypowiedzi innych użytkowników, ale przede wszystkim umiejętność przedstawienia własnego widzimisię w taki sposób aby był czytelny i zrozumiały dla innych.
Wydaje mi się że twoje pytania nie wymagały odpowiedzi, piszesz że wielokrotnie rezygnowałaś ze smarta, masz więc duże doświadczenie w tym temacie, na pewno większe doświadczenie niż my wszyscy razem.
Życzę dużych zwrotów za niewykorzystane smarty.
Dzięki za wiadomość. Jak pisałam - zapytanie jest skierowane do moderatorów. Na początku konwersacji macie zresztą komentarz, który udzieliła inna osoba.
Może wam się coś takiego nie zdarzyło, mi tak. Jak zresztą pisałam - problemy są dwa. Nie chcę już się powtarzać, bo cała treść jest w konwersacji. Zamierzam odpisywać tylko moderatorom. Reszta niewiele tu wniesie.
@777Alex7 Ja tylko chciałbym jeszcze grzecznie przypomnieć że nie ma osobnego forum dla moderatorów, pisać tutaj może każdy zalogowany użytkownik. Ale takie pouczenia co nam wolno a co nie wolno są zawsze sympatycznie przyjmowane... Wiadomo, osób wszystkowiedzących jest ci u nas coraz więcej, więc radośnie się czyta takie teksty... 😂
Bardzo się cieszę że poprawiłam humor. 🙂 W sumie jest to z Twojej strony nawet pożyteczne, bo podbijasz ten wątek. Zastanawia mnie tylko jaki jest cel Twoich treści tutaj, skoro merytoryki brak, ale może jednak nie wszystko muszę wiedzieć.
Miłego!
Ano niestety brak merytoryki, od początku nie wiadomo o co było pytanie....
Ale pozostaje nadzieja że może automaty - boty allegrowe potrafią udzielić ci rzetelnej informacji.....
Przepraszam, ale mam wrażenie, że jesteśmy w różnych szpitalach, zatem pozwól, że na Twoje komentarze spuszczę zasłonę milczenia. 🙂 Może jak uda się zrozumieć, o co chodzi w moim wątku, to zaproszę do rozmowy. A póki co - udanych rozmów z botami.
@777Alex7 odnoszę wrażenie, że chyba nie bardzo wiesz jak działa forum, ale jeśli uważasz, że Twój problem został już skierowany do odpowiedniego działu, to życzę sukcesów 😉
Został. 🙂 Dziękuję
@777Alex7 to roczna subskrypcja czy miesięczna?
Miesięczne były
@777Alex7 widzę, że napisałaś do nas w tej sprawie przez formularz. W wiadomości mailowej prześlemy Ci informacje 🙂
Ok, dziękuję 🙂
@Syrena_zT Nic tylko się cieszyć że tak szybko problem rozwiązany.
Ale temat został poruszony na forum publicznym i my wszyscy chcielibyśmy wiedzieć jakie jest rozwiązanie. Bo może to dotyczyć wielu użytkowników.
Więc pozostaje pytanie: czy użytkownik który wykupił sobie smart na miesiąc może sobie w jednym dniu zrealizować zaplanowane zakupy, a następnie może zrezygnować ze smarta i liczyć na zwrot kosztu smarta za niewykorzystane dni miesiąca???
Swoją drogą żal mi użytkowników którzy są zmuszeni aż tak kombinować żeby zaoszczędzić kilka zł, ale pytanie jest aktualne.
Tak se pomyślałam, że to dobry sposób aby mieć ciastko i zjeść jabłko.
O ile jest to wykonalne. Bo może się mylę.
Załóżmy chce coś kupić z darmowa przesyłka. Więc kupuje przedmiot i Smart na miesiąc. Po zakupie składam rezygnację ze smart przy miesięcznym chyba też jest 14 dni wypowiedzenia to jeszcze te kilka dni mam za free.
@777Alex7 a tak zapytam. Kolejne wykupienie smarta następuje po 15 dniach od rezygnacji?
Myślę że Allegro mogłoby udoskonalić swoje rozdawnictwo i wprowadzić 1 dniowego smarta powiedzmy za 1zł. To by rozwiązało wszystkie dylematy, kupić i potem rezygnować czy może wystarczy tylko kupić na 1 dzień?