anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Smart - kiedy następuje zwrot ?

777Alex7
#9 Pomysłodawca#

Dostałam powiadomienie w momencie wycofywania się z Allegro smart, że niewykorzystane środki zostaną mi zwrócone na konto. Nie jest to pierwszy raz, kiedy tak się nie stało. Zwrotu nie mam do teraz.

Kiedy i w jaki sposób moje przelane środki trafią z powrotem do mnie?

oznacz moderatorów
34 ODPOWIEDZI 34

br.
#21 Demiurg#

@777Alex7   Myślę że wiedza to nie tylko umiejętność krytykowania wypowiedzi innych użytkowników, ale przede wszystkim umiejętność  przedstawienia własnego  widzimisię w taki sposób aby był  czytelny i zrozumiały dla innych.

Wydaje mi się że twoje pytania nie wymagały odpowiedzi,  piszesz że wielokrotnie rezygnowałaś ze smarta, masz więc duże  doświadczenie w tym temacie, na pewno większe doświadczenie niż my wszyscy  razem.

Życzę dużych zwrotów za niewykorzystane smarty.

oznacz moderatorów

777Alex7
#9 Pomysłodawca#

Dzięki za wiadomość. Jak pisałam - zapytanie jest skierowane do moderatorów. Na początku konwersacji macie zresztą komentarz, który udzieliła inna osoba.

Może wam się coś takiego nie zdarzyło, mi tak. Jak zresztą pisałam - problemy są dwa. Nie chcę już się powtarzać, bo cała treść jest w konwersacji. Zamierzam odpisywać tylko moderatorom. Reszta niewiele tu wniesie.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@777Alex7   Ja tylko chciałbym jeszcze grzecznie przypomnieć że nie ma osobnego forum dla moderatorów, pisać tutaj może każdy zalogowany użytkownik.  Ale takie pouczenia co nam wolno a co nie wolno są zawsze  sympatycznie przyjmowane...  Wiadomo,  osób wszystkowiedzących jest ci u nas coraz więcej, więc radośnie się czyta takie  teksty...  😂

oznacz moderatorów

777Alex7
#9 Pomysłodawca#

Bardzo się cieszę że poprawiłam humor. 🙂 W sumie jest to z Twojej strony nawet pożyteczne, bo podbijasz ten wątek. Zastanawia mnie tylko jaki jest cel Twoich treści tutaj, skoro merytoryki brak, ale może jednak nie wszystko muszę wiedzieć.

Miłego!

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Ano niestety brak merytoryki,  od początku  nie wiadomo o co było pytanie....

Ale pozostaje nadzieja  że może  automaty -  boty allegrowe  potrafią  udzielić ci rzetelnej informacji.....   

oznacz moderatorów

777Alex7
#9 Pomysłodawca#

Przepraszam, ale mam wrażenie, że jesteśmy w różnych szpitalach, zatem pozwól, że na Twoje komentarze spuszczę zasłonę milczenia. 🙂 Może jak uda się zrozumieć, o co chodzi w moim wątku, to zaproszę do rozmowy. A póki co - udanych rozmów z botami.

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@777Alex7  odnoszę wrażenie, że chyba nie bardzo wiesz jak działa forum, ale jeśli uważasz, że Twój problem został już skierowany do odpowiedniego działu, to życzę sukcesów 😉

oznacz moderatorów

777Alex7
#9 Pomysłodawca#

Został. 🙂 Dziękuję 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@777Alex7 to roczna subskrypcja czy miesięczna?

oznacz moderatorów

777Alex7
#9 Pomysłodawca#

Miesięczne były

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@777Alex7 widzę, że napisałaś do nas w tej sprawie przez formularz. W wiadomości mailowej prześlemy Ci informacje 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

777Alex7
#9 Pomysłodawca#

Ok, dziękuję 🙂

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Syrena_zT   Nic tylko się cieszyć że tak szybko problem rozwiązany.

Ale temat został poruszony na forum publicznym i my wszyscy chcielibyśmy wiedzieć  jakie jest rozwiązanie.  Bo może to dotyczyć wielu użytkowników.

Więc pozostaje pytanie:  czy użytkownik który wykupił sobie smart na miesiąc  może sobie w jednym dniu zrealizować  zaplanowane zakupy,  a następnie może zrezygnować ze smarta i liczyć na zwrot  kosztu smarta  za niewykorzystane dni miesiąca???

Swoją drogą żal mi użytkowników którzy są zmuszeni aż tak kombinować żeby zaoszczędzić kilka zł,  ale pytanie jest aktualne.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Tak se pomyślałam, że to dobry sposób aby mieć ciastko i zjeść jabłko.

O ile jest to wykonalne. Bo może się mylę.

Załóżmy chce coś kupić z darmowa przesyłka. Więc kupuje przedmiot i Smart na miesiąc. Po zakupie składam rezygnację ze smart przy miesięcznym chyba też jest 14 dni wypowiedzenia to jeszcze te kilka dni mam za free.

@777Alex7 a tak zapytam. Kolejne wykupienie smarta następuje po 15 dniach od rezygnacji?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Myślę że Allegro mogłoby  udoskonalić swoje rozdawnictwo i wprowadzić 1 dniowego smarta powiedzmy za 1zł.  To by rozwiązało wszystkie dylematy, kupić i potem rezygnować czy może wystarczy tylko kupić  na 1 dzień?

oznacz moderatorów