anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro wysyłka paczki za pobraniem

Premiumbike
#8 Zapaleniec#

Witam. mam pytanie , sprzedałem na Allegro produkt za pobraniem a dokładnie 12. Marca 2025 paczka doręczona ale do dziś nie otrzymałem pieniądze 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:35386082
#14 Krzewiciel#

Pewnie od razu Allegro pobrało sobie opłaty z tych pieniędzy, dlatego ich nie widzisz.

A tu masz informacje gdzie tych pieniędzy szukać:
https://help.allegro.com/sell/pl/a/kiedy-i-w-jaki-sposob-dostaniesz-pieniadze-za-zamowienia-z-platno...

oznacz moderatorów

Premiumbike
#8 Zapaleniec#

Dz. za odpowiedz . pzdr.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Premiumbike dzień dobry! Te środki są na Twoim saldzie Allegro Finance, zobaczysz je tutaj
Konsultuję, dlaczego nie zostały jeszcze wypłacone na Twoje konto, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Premiumbike
#8 Zapaleniec#

Witam. właśnie widzę tych pieniędzy ale jeszcze nie otrzymałem na konto, trochę długo to idzie . Dziękuję za odp. Pzdr.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Premiumbike powinieneś aktywować wypłaty za przesyłki płatne przy odbiorze w zakładce Ustawienia dostawy, w części Wypłaty PLN za przesyłki pobraniowe Allegro Standard. 
Gdy w tej części wskażesz rachunek do wypłat, będziesz otrzymywać wypłaty za przesyłki pobraniowe codziennie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Premiumbike
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

Premiumbike
#8 Zapaleniec#

ok. udało mi się ustawić wypłaty za przesyłki pobraniowe . dziękuje za pomoc . Pzdr.

oznacz moderatorów