Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. mam pytanie , sprzedałem na Allegro produkt za pobraniem a dokładnie 12. Marca 2025 paczka doręczona ale do dziś nie otrzymałem pieniądze
Pewnie od razu Allegro pobrało sobie opłaty z tych pieniędzy, dlatego ich nie widzisz.
A tu masz informacje gdzie tych pieniędzy szukać:
https://help.allegro.com/sell/pl/a/kiedy-i-w-jaki-sposob-dostaniesz-pieniadze-za-zamowienia-z-platno...
Dz. za odpowiedz . pzdr.
@Premiumbike dzień dobry! Te środki są na Twoim saldzie Allegro Finance, zobaczysz je tutaj.
Konsultuję, dlaczego nie zostały jeszcze wypłacone na Twoje konto, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Witam. właśnie widzę tych pieniędzy ale jeszcze nie otrzymałem na konto, trochę długo to idzie . Dziękuję za odp. Pzdr.
@Premiumbike powinieneś aktywować wypłaty za przesyłki płatne przy odbiorze w zakładce Ustawienia dostawy, w części Wypłaty PLN za przesyłki pobraniowe Allegro Standard.
Gdy w tej części wskażesz rachunek do wypłat, będziesz otrzymywać wypłaty za przesyłki pobraniowe codziennie.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ nie mogę znalezc gdzie to ustawić
ok. udało mi się ustawić wypłaty za przesyłki pobraniowe . dziękuje za pomoc . Pzdr.